1000 nights camp

woestijn | experience | lokaal

LIGGING
Genesteld tussen de zandduinen, leest het verhaal en de historie van dit authentieke tentenkamp als een waar Arabisch sprookje. De 1000e nacht van de zoektocht bracht namelijk een oase voort, een plek die wel gedeeld moest worden met elke reiziger. Zo ontstond dit bedoeïenenkamp, als een onvergetelijke ervaring van en voor reizigers. Op ca. 2u30 van de luchthaven van Muscat.


ACCOMMODATIE
Sheikh Tent (30m²): Originele tented kamer met kingsize bed, openluchtbadkamer met douche. De tenten zijn steeds opgetrokken in de klassieke bedoeïenenstijl en beschikken enkel over basis voorzieningen.

Ameer Tent (70m²): Ruimere ‘prinselijke’ tent, compleet met airco, apart toilet en privézwembad. Afgewerkt met glazen wanden met panoramisch zicht op de zonsondergang over de duinen.

Andere tenten op aanvraag


FACILITEITEN

Kleinschalig zwembad, aparte speelzone voor de kleinsten met schaduwterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies zoals biljarts, duinsurfen, wandeltochte, traditionele koffieceremoniën en tochten per 4×4. Restaurant met specialiteiten uit de traditionele keuken.

Geen fan van tenten maar wel fan van de authentieke woestijnervaring? Met the ‘Sand House’ biedt 1000 Nights Camp de ideale oplossing ! De luxueuze villa van het Camp biedt 120m2 aan comfort en een prachtig zicht over de tenten en faciliteiten.

1000 Nights Camp

Muscat (MCT) Airport