aguas de ibiza

design | wellness | eco-friendly

 

LIGGING
Dit hotel omschrijft zichzelf als de poort van de mediterrane geest. Een nieuw concept van gastvrijheid waarbij inspiratie en privacy de nieuwe standaard van luxe zijn. De stralende zee en de nabijheid van het levendige Santa Eulalia in een mix met een unieke architectuur, maken het tot een cosmopolitsch geheel. De sterke focus op eco-friendly en de balans tussen lichaam en ziel, staan hier steeds centraal. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Ibiza.


ACCOMMODATIE

Dreamer (29m2): Moderne kamer met kingsize of twin beds. Badkamer met bad en douche. Airco, telefoon, gratis wifi, minibar en safe. Terras met zicht op de bergen.

Premier (29m2): Gelijke indeling en faciliteiten, zicht op de bergen of op het zwembad. 

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Vier zwembaden, waarvan één rooftop zwembad enkel voor volwassenen. Klein publiek strand op wandelafstand. Verschillende golfcourts en watersportcentrum in de omgeving van het hotel. Prachtige Revival Spa by Clarins met fitness, vier binnenzwembaden, verschillende kuren en massages. Kleine huisdieren toegelaten. Drie restaurants met eco-friendly, lokale keuken en internationale specialiteiten.