alila manggis

relax | kleinschalig | elegant

 

LIGGING
De adembenemende ligging van Alila Manggis tussen de zee en Bali’s heilige Mount Agung inspireerden tot een concept waar een vloeiende interactie tussen de gebouwen en de omringende natuur centraal staat. Als één van de best bewaarde geheimen van Bali, combineert het lokale charme met een indrukwekkende onderwaterwereld. Op ca. 1u15 van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Superior (34m²) : Aangename kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Safe, gratis wifi, airco, televisie, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met terras met zicht op de tuinen, zeezicht mits supplement.

Seaside Suite (114m²) : Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Balkon met daybed en zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Zwembad met zonneterras, zandstrand. Mountainbiketochten en rafting vanuit het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies. Meerdere indrukwekkende duikspots op korte afstand. Kleinschalige spa met verschillende kuren en massages. Drie bars en restaurants met duurzaamheidsthema en lokale specialiteiten.

 

Alila Manggis

Denpasar (DPS) Airport