l’alya ninh van bay

boutique | rust | pool villa’s


LIGGING
Omgeven door het tropische regenwoud, ligt dit luxeresort in de schaduw van de massieve rotsformaties en het prachtige witte zandstrand. Indrukwekkende gastvrijheid, verfijnde keuken, onberispelijke service en een algemeen gevoel van rust en privacy zijn hier de sleutelwoorden. Per shuttleboot op ca. 30 minuten van de luchthaven van Cam Ranh.


ACCOMMODATIE
Hill Rock Pool Villa (90m²) : Elegante villa opgebouwd in 3 verdiepingen. Gelijkvloers met badkamer en dressing. Tussenverdieping met lounge terras, woonruimte met bar en plonszwembad. Bovenste verdieping met slaapkamer met kingsize bed. Persoonlijke butlerservice, airco, wifi, televisie en safe. Balkon met zicht op de jungle.

Lagoon Pool Villa (126-150m²) : Open plan villa met 360° graden zicht op de lagune. Laguneterras met loungeruimte, eettafel en plonszwembad.

Andere kamertypes en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Prachtig overloopzwembad aan het strand, zonneterras. Ruim aanbod aan watersporten, actieve en culturele excursies. Wellness- en spacentrum met kapsalon, verschillende behandelingen, kuren en massages. Verfijnd restaurant met unieke idyllische setting en creatieve kijk op de lokale keuken.

L'Alya Ninh Van Bay

Cam Ranh (CXR) Airport