anantara sahara tozeur resort & villas

woestijn | traditie | suites


LIGGING
Gelegen in een oase van rust is dit resort een luxueuze toegangspoort tot de majestueuze Saharawoestijn. De complete ervaring voor een fantastische woestijnervaring in prachtige suites met privézwembad en unieke excursies over het Atlasgebergte met een bezoek aan de verschillende traditionele dorpen en geniet van de verschillende hotelfaciliteiten. Dit hotel biedt een fantastische eerste en luxueuze kennismaking met een land dat zich in sneltempo ontwikkelt met gevoel voor eeuwenoude tradities. Op 10 minuten van de luchthaven van Tozeur.


ACCOMMODATIE

Deluxe Garden View Suite (79m²): Mooie kamer ingericht met aardse tinten, ruime badkamer met bad en aparte douche. Groot terras met zicht op de tuinen.

One Bedroom Pool Villa (107m²): Ruime villa met aparte slaapkamer en leefruimte, badkamer met bad en douche. Groot terras met privézwembad, zicht op de woestijn.

Andere suites en villa’s (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Drie zwembaden waarvan één lagunezwembad en één kinderzwembad met ligstoelen met schaduwrijke omgeving. Spa met stoombad, sauna, whirlpool, rustruimte, massages verschillende kuren en behandelingen. Fitness en yoga. Verschillende culturele en sportieve excursies direct vanuit het hotel, waaronder paard- en kameelrijden in het resort. Vijf restaurants met invloeden uit de vier windstreken, waaronder openlucht restaurant ‘Berber Nights’. Leuke whiskey bar ‘Whiskeypedia’.

Anantara Sahara Tozeur

Tozeur (TOE) Airport