angsana ihuru

watersporten | intiem | relax


LIGGING

Dit intieme designhotel ligt prachtig verscholen tussen de hoge kokospalmen op het kleine, door een koraalrif beschermd eilandje Ihuru. De informele ‘barefoot luxury’ sfeer, zorgt voor een ongedwongen resort waar tijd een relatief begrip wordt. De prachtige onderwaterwereld en nabijheid van het beroemde Rannamaariwrak zorgen voor een absoluut hoogtepunt voor duikers en andere watersporters. Per speedboot op ca. 20 minuten van de luchthaven van Male.


ACCOMMODATIE

Beachfront Villa (57m²) : Lichte villa met kingsize bed, buitenbadkamer met douche. Airco, safe, minibar, wifi, koffie- en theefaciliteiten. Privétuintje met ligstoelen, schommel en zicht op zee.

Beachfront Jet Pool Villa (68m²) : Ruimer, privétuintje met buitenjacuzzi.


FACILITEITEN

Mooi zwembad met zonneterras. Watersportcentrum met Hobie Cat, windsurfen, reef fishing, fun tubing, wakeboard en PADI duiken. Mooie spa met verschillende lokale behandelingen, fitness, kuren en massages. Aangenaam restaurant met internationale keuken. Mogelijkheden tot romantisch dineren in de villa, op het strand of onder de sterren aan het einde van de zandbank.

Angsana Ihuru

Male (MLE) Airport