areias do seixo

duurzaam | kleinschalig | villa’s


LIGGING

Dennenbossen en zandduinen ontmoeten elkaar op de met drijfhout bezaaide kustlijn van dit hotel. Deze indrukwekkende mix van futuristisch design en kamerhoge glazen wanden, is een architectonische parel! Bohemian chic, barefoot luxury en warme gastvrijheid gaan hier hand in hand met duurzaamheid, een familiaal gevoel en een uitstekende keuken. De uitmuntende villa’s maken het plaatje compleet! Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Lissabon.


ACCOMMODATIE

Tree Room (48m2) : Prachtige kamer met kingsize bed, badkamer met jacuzzi bad Safe, gratis wifi, houtkachel en betonvloer. Houten terras met prachtig zicht over de oceaan en de duinen.

Land Room (79m2): Ruimer, vergroot terras met buitenbad en douche.

Andere kamertypes, townhouses en villa’s (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Seizoensgebonden verwarmd zwembad met zonneterras, prachtig ongerept zandstrand. Gratis fietsverhuur meteen aan het hotel, surfschool aan het strand van Santa Cruz. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Elegante spa met sauna, hammam, verschillende kuren en massages. Uitstekende keuken met sterke focus op duurzame, biologische en lokale producten. Verzorgde bar. Het hotel verwelkomt gasten vanaf 16 jaar. 

De indrukwekkende townhouses en villa’s bieden een ideale oplossing indien je meer privacy en ruimte wenst. Elk van de townhouses beschikt over een privézwembad, de elegante villa’s tot en met vier slaapkamers ademen stijl en luxe.

Lissabon (LIS) Airport

Hotel Areias Do Seixo