’bali three ways’

AUTHENTIEK, CULTUREEL EN HIP BALI IN 3 FIJNE BOETIEKHOTELLETJES.

EXPERIENCES

◆ Organische cooking class
◆ Authentiek Balinees diner
◆ Een vol uur fijne spa-treatment
◆ Driegangenlunch en sunset cocktails
◆ Degustatiediner in ‘The Restaurant’

Bali is zo divers dat één verblijf nooit voldoende lijkt. Met dit pakket beleeft u drie verschillende Bali’s in een schitterende combinatiereis met talloze unieke voordelen.

Dag 1-3: De oostkust: het authentieke Bali
Genesteld tussen de bergen en de zee is het Alila Manggis resort een perfecte basis om dichter bij het oude Bali te komen. Wandel na een rustig ontbijt naar de organische tuin aan de voet van de heilige Mount Agung voor een fijne cooking class midden de rijstvelden. U leert een aantal heerlijke Balinese gerechten maken die u meteen kan degusteren als lunch in het paviljoen. Het culinaire team heeft ook voor een buitengewone ervaring gezorgd in een oud pre-hindoe dorp, Tenganan, één der meest authentieke plaatsen van het eiland. Samen met een hotelchef wordt voor uw ogen een feest aan Balinese delicatessen bereid op een kokosvuur. Een echt privilege.

Inbegrepen:, 2 nachten met ontbijt in Alila Manggis, organische cooking class met lunch, authentiek Balinees diner, tea-time, wifi, fietsen, transfers.

Dag 4-6: Ubud: het culturele Bali.
Hoog boven de groene Ayung vallei, midden de overweldigende natuur logeert u 3 nachten in het heerlijke Alila Ubud, slechts 15’ van het centrum van Ubud, het artistieke en culturele hart van Bali. Wandel door de indrukwekkendste rijstterrassen op de heuvelflanken, geniet van verfrissende kokosmelk direct aan de bron en een fijne picknick lunch. Laat u in het hotel verwennen met een ontspannende massage en kom volledig tot rust aan de mooie infinity pool met enkel de jungle geluiden op de achtergrond.

Inbegrepen: 3 nachten met ontbijt in Alila Ubud, natuurwandeling met lunch, 60’ spa treatment, tea-time, wifi, fietsen, transfers.

Dag 7-9: Seminyak: het hippe Bali.
Glinsterende witte zandstranden omzomen het Alila Seminyak resort, een gesofisticeerde oase met vijf zwembaden waar u 4 nachten verblijft. Geniet van de culinaire verfijning van ‘The Restaurant’ met haar waaier aan verse gerechten, onderga de vibes van de nabijgelegen hippe beachclubs en relax aan de Beach Bar bij de legendarische Balinese sunsets.

Inbegrepen: 4 nachten met ontbijt in Alila Seminyak, een driegangenlunch, een sunset cocktail in The Beach Bar, een heerlijk degustatiediner, tea-time, wifi, fietsen, transfers.


Prijs:
Classic (superior kamers): vanaf €1.215 p.p.
Stellar (deluxe kamers): vanaf € 1.440 p.p.