blue waters resort & spa 

elegant | gastronomie | relax

LIGGING
In de noordwestelijke hoek van Antigua, waar de Caraïbische zee aan wal komt, staat dit elegante luxeresort synoniem voor een idyllisch paradijs. Dit voortreffelijke en recent vernieuwde hotel bundelt de unieke schoonheid van het eiland met felgekleurde bougainville  en uitstekende faciliteiten tot een geheel van topniveau. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Deluxe Beachfront Room (42m²): Verzorgde kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, gratis wifi, flatscreen-tv, telefoon, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Op wandelafstand van het strand.

Luxury Suites (60 m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met vergrote leefruimte en afsluitbare slaapruimte. Balkon met zicht op zee

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 5 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Negen zwembaden, waarvan één voorbehouden voor enkel volwassenen en één voorbehouden voor het ‘Cove’ gedeelte. Tennisterrein en watersportcentrum meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Kleinschalige spa met verschillende kuren en massages. Drie restaurants, waaronder het exclusieve ‘The Cove’ met Caraïbische en Franse specialiteiten.

 

Antigua (ANU) Airport

Blue Waters Resort & Spa