business based: ‘energy journey’

Ontdek tijdens de expo de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en efficiënte technologieën van over de ganse wereld. Hoe gaan de verschillende landen om met één van de belangrijkste thema’s en uitdagingen die de huidige tijden ons voor de voeten werpen en hoe kan globale samenwerking en technologische vooruitgang ons helpen progressie te maken? Verken de verschillende lokale en universele platformen die zich richten op de toekomst van geïntegreerde energieoplossingen, artificiële intelligentie, data oplossingen en slimme technologieën en help samen te bouwen aan een betere en groenere toekomst voor onze planeet. 

 

Wees getuige van een groene energierevolutie
Ontdek in het Kenia paviljoen de vele initiatieven die het land neemt om een ware revolutie in de energiesector te weeg te brengen. Ontdek hoe het land streeft naar 100% groene energie en bekijk hoe het paviljoen de grootste energiecentrales van het Afrikaanse continent introduceert boordevol vooruitstrevende innovatieve technieken. 

Blauwe lucht droomt van een groene toekomst
Het Australië paviljoen herbergt de laatste groene innovaties van het land. Van een online markplaats voor afval dat bestemd is voor de stortplaats, tot technologieën die gebruik maken van de warmte van de zon om een energiecyclus te laten draaien en zelfs de meest afgelegen plaatsen zelfvoorzienend te laten zijn, leer het hier! 

Ervaar het zelfvoorzienend paviljoen
Treed binnen in een meeslepende wereld van duurzaamheid waar boom- en boswortels met elkaar communiceren en een gigantische consumptiemachine ontmoeten. Het ‘zero waste’ paviljoen bevat zonne-energie en maakt gebruik van atmosferisch water door middel van oogstende bomen die roteren naar de zon. 

1-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): €17
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

3-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €74
Jeugd (6-17 jaar): €37
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS:
General Admission
Volwassene: €100
Jeugd (6-17 jaar): €50
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

SEASON PASS:
General Admission
Volwassene: €172
Jeugd (6-17 jaar): €86
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis