business based: ‘mobility journey’

Expo 2020 nodigt zijn gasten uit voor een reis door de geschiedenis, het heden en de toekomst van mobiliteit. Ontdek hoe data, mensen en goederen zullen bewegen en verplaatst worden door verschillende sectoren en landen. Blijf op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van mobiliteit, bekijk hoe landen elk op individueel niveau, maar ook op globaal niveau verbindingen maken en hoe gloednieuwe inzichten en innovaties in de praktijk geïntegreerd kunnen worden. Dit belangrijke thema wordt tijdens de expo extra benadrukt, de toekomst wordt uitgelegd en op slimme manier aanschouwelijk gemaakt voor het grote publiek. Be part of the future! 

Ontdek de kracht van ‘Data Movement’
Ervaar real-time movement van vrachten over de ganse wereld in het DP paviljoen. Bijgestaan door de nieuwste geavanceerde technologieën, wordt u ondergedompeld in een meeslepende 270 graden ervaring die de transformatieve kracht van data zal weergeven. Geniet van het uitzicht op een indrukwekkende watervalinstallatie! 

Verken de toekomst van intelligente voertuigen
Ontdek Nissan’s paradepaardje op het gebied van elektrisch rijden en duurzame technologie, en de volgende generatie auto’s met geavanceerde state-of-the-art technologieën. Nissan Leaf, de auto die is verkocht in de duizenden aantallen, is speciaal ingesteld om de weg te wijzen naar de mobiliteit van de toekomst. 

De toekomst van vaardigheden
Leer hoe Mali digitale connectiviteit gebruikt om de vaardigheden van de jeugd verder te kunnen ontwikkelen. Hoe kan artificiële intelligentie, of een programma zoals RobotsMail ervoor zorgen dat de jeugd van het land de reeds bestaande vaardigheden daadkrachtiger ontwikkelt of hoe AI gloednieuwe ontwikkelingen kan blootleggen. 

Geniet van de futuristische Expo Parade 2020
Bekijk de verbluffende nachtparade van de Expo! Boordevol nieuwe kinetische sculpturen is het een reis door de wonderen van het universum. De parade verpersoonlijkt de subthemas van de Expo en brengt de diepgewortelde waarden en de pioniersgeest van de Verenigde Arabische Emiraten tot leven. 

Mobiliteit kan de wereld veranderen
Door haar streven om ’s werelds vierde logistieke hub ter wereld te worden en zo te helpen goederen, diensten en toegang tot kansen voor bijna één miljard mensen te bieden, is Jamaica klaar om de wereld vooruit te helpen. In het Jamaica paviljoen biedt het land dan ook een unieke inkijk in de toekomst van connectiviteit en mobiliteit. 

Ga voor een roterende lunch
De ‘Signature Stars Food Hall’ is een innoverende locatie en biedt een breed scala aan verrukkelijke opties voor de lunch. Kies voor één van de roterende restaurants onder leiding van één van de ‘Resident Chefs’, of opteer voor het ‘good on the move’ concept en geniet van een signature menu tussen de paviljoenen door. 

1-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): €17
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

3-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €74
Jeugd (6-17 jaar): €37
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS:
General Admission
Volwassene: €100
Jeugd (6-17 jaar): €50
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

SEASON PASS:
General Admission
Volwassene: €172
Jeugd (6-17 jaar): €86
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis