business based: ’techies & innovators’

Expo 2020 staat garant voor een wereld van technologische openbaringen! Naast de concrete implementatie in domeinen zoals energie, duurzaamheid, mobiliteit en vele andere, staat ook de ‘smart technology’ centraal tijdens de Expo. Ervaar de nieuwste en meest geavanceerde innovaties verspreid over meer dan tweehonderd internationale deelnemers. Hoe zal technologie ons leven in de toekomst mee helpen vormgeven, hoe implementeren we slimme technologie en artificiële intelligentie om onze dagelijkse handelingen eenvoudiger te maken? De Expo belooft dan ook een waar paradijs te zijn voor techneuten en vernieuwers in hun deelgebieden. 

Leer hoe ‘smart’ Korea echt is
Het Korea paviljoen beweegt de wereld naar u toe! Verken de impact van virtuele realiteit op ons dagelijkse leven. Met behulp van display technologie, het 5G-netwerk, hologrammen en VR-technologie, kunnen bezoekers een interactieve reis maken naar het Korea van vandaag en Korea’s mobiliteit van de toekomst. 

Slim leven is ‘smart’ denken
Met uitvindingen variërend van een e-bike die maar liefst 380 kilometer kan afleggen op één enkele lading, tot zonneschermen die zonlicht gebruiken om elektriciteit op te wekken, toont het Oekraïense paviljoen de innovatie geest van het land en verkent het zijn culturele erfoed terwijl je een blik op de toekomst krijgt. 

De woestijn verandert in een oase
Leer hoe vruchtbaar land kan worden gecreëerd in onvruchtbare omstandigheden zoals de woestijn door het onttrekken van waterdamp uit de atmosfeer met niets anders dan zonne-energie. De roterende tentoonstelling en technische innovatie maakt van het Tsjechië paviljoen een niet te missen stop op de expo route. 

1-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): €17
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

3-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €74
Jeugd (6-17 jaar): €37
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS:
General Admission
Volwassene: €100
Jeugd (6-17 jaar): €50
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

SEASON PASS:
General Admission
Volwassene: €172
Jeugd (6-17 jaar): €86
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis