canaves oia hotel & suites

adults only | charme | locatie


LIGGING

Bestaande uit drie delen, het hedendaagse Canaves Oia Boutique hotel, de stijlvolle Canaves Oia Suites en de prachtige Canaves Oia Sunday Suites, is dit uitnodigende en inspirerende luxehotel gebouwd bovenop de kraterrand. Met Oia op de achtergrond en een buitengewoon zicht op het Caldera-bassin, is het al jaren één van dé referenties van het eiland. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Juniorsuite + Plunge Pool (35m²): Lichte kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Airco, minibar, safe, telefoon, flatscreen-tv, gratis wifi, iPod dock, koffie- en theefaciliteiten. Terras met privézwembad.

River Pool Suite (45m²): Gelijke indeling en faciliteiten, met river pool jacuzzi.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee zwembaden met zonneterras in het Canaves Oia gedeelte, derde zwembad in het Canaves Oia Boutique hotel, vierde zwembad in het Canves Oia Sunday Suites gedeelte. Strand op ca. 15 minuten bereikbaar met trappen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Kleinschalige wellness met verschillende kuren en massages. Twee restaurants met lokale en internationale specialiteiten in dit gedeelte, één restaurant per andere delen. Gasten welkom vanaf 13 jaar.

Santorini (JTR) Airport

Canaves Oia Hotel & Suites