cap rocat

adults only | exclusief | gastronomie


LIGGING

Gevestigd in een fort ooit gebouwd voor de bewaking van de baai van Palma, is dit luxueuze tophotel gelegen in zowel een nationaal monument als beschermd natuurgebied. Volledig gerenoveerd met het grootste respect voor de unieke architectuur, is dit een modern pareltje van absolute luxe. De lekkere keuken, de ruwe omgeving, het prachtige zandstrand en de attente service maken het tot een indrukwekkend geheel. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Fortaleza (20-40m²) : Elegante kamer met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Airco, telefoon, televisie, gratis wifi, minibar en safe. Gedeeltelijk zicht over de bergen en de baai.

Suite Cap Rocat (60-70m²) : Zeer ruim, met vergrote zithoek, patio en meerdere privéterrassen. Op de rand van de rotsklippen, gevestigd in de voormalige magazijnen van het fort.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtig overloopzwembad (zout water), zonneterras en spectaculair uitzicht over de baai. Mooi privé zandstrand. Tennis, verschillende watersporten en fietsverhuur meteen aan het hotel. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Spa met binnenzwembad, hammam, verschillende kuren en massages. Twee uitstekende restaurants met lokale- en visspecialiteiten.

Palma de Mallorca (PMI) Airport

Hotel Cap Rocat