casa de la flora

design | natuur | wellness

 

LIGGING
Het verrassende Casa De La Flora, met slechts 36 vrijstaande kubus-villa’s, was één van de eerste moderne hideaways in de eilandengroep. Door de innovatieve architectuur en het minimalistische design is dit hotelletje met geen ander te vergelijken. Voeg daarbij de perfect natuurlijke locatie, het smalle maar ongerepte zandstrand en de grote verscheidenheid aan exotische bloemen en planten. Dit is een echte oase, terecht haar naam waardig. Op 80 km van Phuket airport en slechts 5 minuten van het centrum van Khao Lak.

 

ACCOMMODATIE
Studio Pool Villa (70m²) : badkamer met aparte douche. Flatscreen tv. Airconditioning. Minibar. Koffie- en theefaciliteiten. Safe. Terras en privé-zwembad (4,3 x 1,9 m).

Deluxe Pool Suite (90m²) : zeezicht. Apart woon- en slaapgedeelte met 2 tv’s. Terras met ligbedden. Plunge Pool (3,4 x 2 m) met jacuzzi.

Andere kamertypes op aanvraag

 

FACILITEITEN
Prachtig infinity zwembad. Zeilen, cycling, fitness en yoga.Wellness- en Spa centrum ‘Spa La Casa’ met 3 behandelingsruimten, 2 stoombaden en 1 infrarood sauna. Toegankelijk vanaf 13 jaar. Fijn restaurant bij het strand met internationale en Thaise specialiteiten.