the chedi muscat

design | wellness | comfort


LIGGING

Waar het majestueuze Al Hajar-gebergte overgaat in het blauwe water van de Golf van Oman, rijst dit luxehotel op in een elegant aangelegde tuin. Als een moderne mix tussen Aziatische verfijning en traditionele elementen in een minimalistisch geheel, gaat het prat op zijn hoge privacy-gehalte, uitmuntende service en uitstekende keuken. Een van de meest exclusieve adresjes van Oman! Op ca. 15 minuten van de luchthaven van Muscat.


ACCOMMODATIE

Serai (33m2): Mooie kamer met queensize bed, badkamer met regendouche. Flatscreen-tv, dvd-speler, airco, gratis wifi, telefoon, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op de tuinen, zeezicht of terras mits supplement.

Deluxe (39m2): Ruimere kamer met kingsize bed of twin bedden. Terras en / of toegang tot de exclusieve Chedi Club Lounge mits supplement.

Andere kamertypes op aanvraag. 


FACILITEITEN

Drie temperatuur gecontroleerde zwembaden waaronder de in het oog springende ‘Long Pool’, twee van de zwembaden zijn voorbehouden voor enkel volwassenen, zonneterrassen. Twee tennisvelden meteen aan het hotel, golf en duiken in de omgeving. Prachtige spa met sauna, stoombad, fitness, verschillende kuren en massages. Zes prachtige restaurants, waaronder het exclusieve ‘The Beach’ met seafood. Lobby lounge met mooi uitzicht over de tuinen.

The Chedi Muscat

Muscat (MCT) Airport