’culinary discorvery’

EEN CULINAIRE ESCAPADE VOOR CONNAISSEURS

Prijs: Inclusief overnachtingen, maaltijden, transferts, excursies, entreegelden zoals omschreven.

Nota: Culinaire restaurants zijn niet alle dagen open. De volgorde van de lunches en diners zal daardoor worden aangepast indien nodig

vanaf € 3.240 p.p

EXPERIENCES

◆ Dé Aziatische topkeuken
◆ De beste vis aan het strand
◆ Exclusieve kookklas
◆ Kunstzinnige gastronomie
◆ in Junior Suites in 2 tophotels

Een verkenning van de allerbeste gastronomische specialiteiten. Een hele week culinaire exotische escapades in kunstzinnige tempels en oude kastelen. Een onuitgegeven ervaring, enkel voor connaisseurs.   

Dag 1: Welkom in Mauritius. (62 km)
Warm welkom en transfer naar uw prachtige Junior Suite met zeezicht in het Long Beach hotel. Geniet van een rustige dag. ’s Avonds fijn diner in het culinaire Chopsticks restaurant (D).

Dag 2: Vrije dag en Café des Arts (35 km)
Heerlijke vrije dag om te genieten van alle faciliteiten van uw mooie hotel. ‘s Avonds optie tot een eerste culinaire ervaring in het Café des Arts, een ongewone setting vol kunst, zelfontworpen meubilair en handbeschilderde borden door de eigenares. (B)
Optie: ‘Café des Arts’: €277 / persoon (inclusief retourtransfers)

Dag 3: Fabio’s kasteel en Aziatische topgastronomie (70 km)
Tegen de middag naar het historische Chateau de Labourdonnais voor bezoek en heerlijk Mauritiaanse lunch. Verder naar het LUX* Grand Gaube waar we een mooie Junior Suite voorzien hebben. (B, L, D).

Dag 4: Cooking class (82 km)
Naar de Centrale Markt waar u tussen exotische aroma’s op zoek gaat naar ingrediënten voor uw cooking class in het Eureka Colonial House uit 1830 waar een chef u zal inwijden in de Mauritiaanse keuken. Authentieke creoolse lunch onder de veranda. Retourtransfer naar uw hotel. (B, L, D)

Dag 5: Sightseeing en Seafood (45 km)
Naar Grand Baie met haar gezellige shoppingstraatjes. Lunch in wellicht het beste visrestaurant met schaal- en schelpdieren, palmharten en vriendelijke service, Il Pescatore. (B, L, D).

Dag 6: Theeroute en de beroemde Chicken-Vanilla saus (87 km)
Even wat historisch perspectief nemen in het 19de eeuws Domaine des Aubinaux. Langs de oude theeplantages van Bois Chéri (wat een naam!) naar het suiker- en rumfabriekje van St Aubin voor lunch met de chicken-vanilla sauce. Langs weelderig groene valleien naar uw hotel voor rust. Vanavond wacht u een ‘Chef’s Signature Dinner’ in het ‘adults only’ Banyan restaurant (B, L, D).

Dag 7:  Verlengingen (71km)
Ontbijt en transfer naar de luchthaven of verlenging. Voor onze suggesties qua verlengingshotels, bekijk de volgende pagina’s (B)