dreams calvia

gerenoveerd | familie | locatie

 

LIGGING
Na een ingrijpende renovatie heropende dit hotel de deuren in mei 2022, het credo luidt hier eens te meer ‘we don’t do things by halves’. Het volledige hotel kreeg een complete make-over maar wat niet veranderde is de ongeëvenaarde locatie. Meteen aan de waterkant, op wandelafstand van de levendigheid die dit gebied rijk is en boordevol panoramische zichten. Een mooi toevluchtsoord voor actieve gezinnen. Op ca. 25 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Double (22m²): Kleurrijke kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Airco, telefoon, minibar, safe en gratis wifi. Standaard met terras of balkon en zicht op de straat of de tuinen, zeezicht mits supplement.

Juniorsuite (32m²):Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met vergrote zithoek. Terras of balkon en zicht op de straat of de tuinen.


FACILITEITEN

Vier zwembaden met zonneterras, zandstrand op wandelafstand. Centrale ligging in het immer levendige Magaluf. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Explorer’s Kids Club en tiener Core Zone Club. Verzorgde wellness met fitness, verschillende kuren en massages. Tien restaurants met specialiteiten uit alle windstreken.

Dreams Calvia

Mallorca (PMI) Airport