‘essential bahrain’

MANAMA CITY – Halve Dag:
Met een expert Engelstalige gids bezoekt u een der grootste moskeeën ter wereld en het mooie Bahrain National Museum. Degusteer ‘halwa’ in de oude souks, loop door het indrukwekkende  Portugese Fort en mijmer aan Bab al Bahrain hoe deze stad er honderd jaar geleden uitzag. (Opm.: Niet mogelijk op vrijdagen)
Prijs per persoon vanaf : €95 
inclusief vermelde transfers en diensten.
Privétour op aanvraag

OASEN EN WOESTIJN – Halve Dag:
Met een expert Engelstalige gids ontdekt u de geheimen van de woestijn. Na een fotostop aan het beroemde F1 racecircuit naar de Royal Camel Farm. Ontdek de eerste oliebron van Bahrein, slechts een goede tien jaar oud en de fascinerende Tree of Life midden de woestijn. Na een bezoek aan de 4000 jaar oude grafheuvels leert u zelf traditionele ambachten.
Prijs per persoon vanaf : €95 
inclusief vermelde transfers en diensten.
Privétour op aanvraag

HIGHLIGHTS OF BAHRAIN – Volledige Dag:
Alle hoogtepunten van Manama en de woestijn in één dag met een expert Engelstalige gids: de Grote Moskee en het Nationaal Museum, de juwelensoek en Bab al Bahrain, het F1 racecircuit, de kamelenboerderij, de oudste oliebron en de Tree of Life, grafmonumenten en pottenbakkerijen.
Prijs per persoon vanaf : €158
inclusief vermelde transfers en diensten.
Privétour op aanvraag

Onze hotelsuggesties:

Royal Saray Resort *****
In een wereld van ongeëvenaarde luxe met een adembenemend uitzicht op de Arabische zee, werd dit hotel geïnspireerd door de unieke architectuur en tradities van een traditioneel Bahreins zomerhuis. De hemelse harmonie van op maat gemaakte details wordt hier prachtig gecombineerd met een vleugje eigentijdse wereldreis, omgeven door een wereld van fonteinen en weelderig groen. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa *****
‘Dit luxueuze resort biedt een idyllische ontsnapping verweven met de magnifieke Bahreinse gastvrijheid, versterkt met een vleugje Franse Art de Vivre’, zo omschrijft dit moderne hotel zichzelf. De combinatie van een verzorgde wellness, vernieuwende gastronomie, aangename kamers en het ruime aanbod aan faciliteiten maken deze omschrijving elke dag opnieuw werkelijkheid. Op ca. 40 minuten van de luchthaven. 

Four Seasons Hotel Bahrain Bay *****
Genesteld op een exclusief eiland, midden in het hart van de Koninklijke hoofdstad, vormt dit iconische hotel een bestemming op zich. Deze kosmopolitische oase combineert het beste van een strandvakantie en een citytrip met zijn opvallende architectuur en relaxte sfeer. Geïnspireerd op een luxe oceaancruiser uit de jaren ’20, is het interieur bezaaid met Carrara marmer, opulente verlichting en  honderden schilderijen. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.