’essential qatar’

WAAR DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN

Qatar is dan wel een klein schiereiland maar toch zijn er wat belevingen die u niet zou mogen missen. Dit zijn de mooiste. Ze worden uitgevoerd in kleine groepjes per minibus, maar laat dat zeker geen bezwaar zijn. Transfers van en naar uw hotel zijn altijd inbegrepen.

DOHA CITY, NAMIDDAGTOUR
Alle hoogtepunten van de stad met Engelstalige gids. Langs de Pearl residences, het Katara cultural village, het Museum van islamitische kunst, de corniche en de Souq Waqif met valkhospitaal, de goud- en parelsoek.
Prijs per persoon : €158
inclusief vermelde transfers en diensten.

KONINKLIJKE PAARDEN AL SHAQAB
Uniek in het hele golfgebied. Een begeleid privébezoek aan de Arabische volbloeden in de koninklijke stallen. Bijwonen van een trainingssessie indien mogelijk. We zorgen voor speciale entreekaarten gevolgd door typisch Arabische lunch of diner.
Prijs per persoon : €132
inclusief vermelde transfers en diensten.

DESERT EXPLORER MET DINER
Na de middag naar de Sealine duinen, een uurtje van de stad, voor een safari per 4x4 op en over de zandduinen tot aan het strand waar een Arabisch tentenkamp met barbecue en diner op u wacht.
Prijs per persoon : €272
inclusief vermelde transfers en diensten.

SOUQ WAQIF AVONDWANDELING
Deze wandeling met diner is een erg fijne ervaring. De soek is helemaal gemo-derniseerd met brede straten in een rustige sfeer. Loop zeker langs de kruidensoek en de dierenafdeling waar zelfs valken verkocht worden. En langs de goudsoek natuurlijk, altijd spectaculair. ‘s Avonds rijden ook mooi opgetuigde politiepaarden rond voor een wat nostalgische sfeer. Diner in een verzorgd restaurant met lokale specialiteiten (D).
Prijs per persoon : €528
inclusief vermelde transfers en diensten.