’florida discovery’

DE HOOGTEPUNTEN VAN FLORIDA. EEN LUXUEUZE EN STIJLVOLLE ONTDEKKING

Dag 1: Miami
Aankomst in Miami, in ontvangst name van de huurwagen en rit naar Miami voor uw eerste nacht in het hotel van uw keuze. Onze suggesties kan u vinden op de volgende pagina’s.

Dag 2: Miami Beach & Little Havana
Hele dag om te bekomen van uw reis. Eerste kennismaking met de bijzondere sfeer rond South Beach en de verschillende wijken van de stad.  Optionele wandeling van twee uur – met expert –door Little Havana, de meest Cubaanse wijk van de hele USA met haar rhum-bars, sigaren en mojito’s.
Optie: Excursie Little Havana: €159 / persoon. 

Dag 3: Miami – Everglades – Naples (170km)
Onderweg naar de westcoast voorzien we een echte airboat ride van een goed half uur door de moerassen van het Everglades park met haar alligators, slangen, schildpadden en exotische vogels. Een wonderlijke ervaring. Verder naar Napels waar we een kamer hebben geboekt in het luxueuze Ritz Carlton! 

Dag 4: Naples – Fort Myers – Sarasota – St. Petersburg
Rustige dag ter verkenning van de zonnige westkust. Maak kennis met de typische kuststadjes met hun seafood restaurants en jachthaventjes. We reserveerden een kamer in het iconische, roze Don Cesar hotel in St. Pete Beach, vlak aan zee, voor heerlijke sunset wandelingen.

Dag 5: St. Petersburg – Kennedy Space Centre – Orlando (290km)
Een rustige rit van 230 km brengt u tegen de middag naar Cape Canaveral, het museum van de ruimtevaart en van NASA. We hebben een entreeticket voorzien en toegang tot een aantal tentoonstellingen en shows. Op een uurtje bent u in Orlando waar we voor u reserveerden in het Hyatt Regency Grand Cypress, al kan u ook opteren voor het WDW Swan of Dolphin hotel, binnen het Disney Park. 

 

Dag 6, 7 & 8: Orlando – Thema parken
Magic Kingdom en Epcot zijn de traditionele ‘must see’ indien u nooit in een Disney Park geweest bent. Maar ook MDM of Universal Studios zijn een optie. Reken ook een dag voor Sea World en uw dagen in Orlando zijn gauw gevuld.
We zorgen standaard voor toegangskaarten voor deze 3 parken, maar u kan uw wensen natuurlijk wijzigen. Inbegrepen zijn 3 nachten in het Hyatt Regency Grand Cypress, maar u kan veranderen  naar Swan of Dolphin binnen WDW of een van de talloze luxehotels in Orlando.

Dag 9: Orlando – Miami (365km)
Langs de (Toll) Highway bent u snel in Palm Beach waarna u ‘slenterend’ via de chique stranden van West Palm Beach, Boca raton, Ft. Lauderdale naar Miami Beach rijdt en uw keuzehotel bereikt. U voegt hier het aantal nachten toe in uw keuzehotel. 

EXPERIENCES

◆ Per airboat door de Everglades

◆ Bezoek Kennedy Space Centre

◆ Tickets voor Disney parken

◆ Ontdek Florida per Ford Mustang

 

Prijs p.p. op basis van tweepersoonskamer: vanaf €1.559 / persoon 

INBEGREPEN:
Overnachtingen in de vermelde hotels, exclusief hotelverblijf Miami (voor prijzen, raadpleeg onze hotels op de volgende pagina’s), airboat Everglades, tickets voor Kennedy Space Centre en de attractieparken in Orlando als omschreven, huurwagen (type Intermediate – Ford Mustang of gelijkwaardig) voor 10 dagen.

 

Verlengingspakket: ‘The Florida Keys’: vanaf €625 / persoon
Dag 1: Miami – Islamorada
Dag 2: Islamorada – Key West (135km)
Dag 3: Key West
Dag 4: Key West – Miami (260km)

INBEGREPEN:
Eén overnachting in Islamorada (Cheeca Lodge -Resort View Room), twee overnachtingen in Key West (Hyatt – Deluxe Room), huurwagen (type Intermediate – Ford Mustang of gelijkwaardig) voor 4 dagen.

CHEECA LODGE & SPA – Islamorada *****

Verzorgd vakantiehotel in een domein van 13 ha, vlak aan het strand, op fiets-/ wandelafstand van de vele restaurantjes en cafés. Twee zwembaden, strand, tennis, vissen, golf, wellness, 214 frisse kamers, 3 restaurants en bars.

HYATT CENTRIC – Key West *****

Vernieuwd, klassiek ‘houten’ Key Westhotel, ideaal gelegen bij de marina (sunsets!) en op wandel-/fietsafstand van de levendige Duval Street. Centraal zwembad met ligstoelen. Ruime kamers met balkon en gedeeltelijk zeezicht. Restaurant en bar.