four seasons hotel doha

recent | beach | gastronomie

 

 

LIGGING
Dit recente (2020) hotel is een waar toonbeeld voor de moderne grandeur van de stad met een sprankelend zonlicht en prachtig zeezicht. Van de elegante lobby tot de energieke restaurants, dit stedelijke toevluchtsoord aan het strand werd omgetoverd tot een bruisende hotspot, die ondanks de moderne details trouw blijft aan de typisch Qatarese roots. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Deluxe (44m²): Ruime kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en aparte douche. Lcd-televisie, cd-speler, dvd-speler, safe, iPod dock, telefoon, minibar en wifi. Standaard met zicht op de stad, zeezicht mits supplement.

Executive Suite (72m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met afsluitbare slaap- en leefruimte. Standaard met zicht op de stad, zeezicht mits supplement.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.

 

FACILITEITEN
Prachtig zwembad opgebouwd in verschillende niveau’s met jacuzzi gedeelte, meteen aan het zandstrand van de West Bay gelegen. Tennisterrein meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Mooie wellness volgens feng shui filosofie met verschillende kuren en massages. Drie uitstekende restaurants, waaronder het exclusieve Nobu Doha.

Four Seasons Hotel Doha

Doha (DOH) Airport