grand house algarve

gastronomie | kleinschalig | gerenoveerd


LIGGING

Genesteld aan de meest oostelijke hoek van de Algarve, herbergt dit indrukwekkende, ronduit historische en recent gerenoveerde (2019) Belle Époque hotel een unieke mix van historische traditie en een trendy beach sfeer. De spectaculaire locatie, de rijke geschiedenis, de nabijheid van het unieke Vila Real do Santo Antonio, de attente service, heerlijke beachclub en uitmuntende keuken maken het tot een zeer elegant geheel. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Faro, of op ca. 1u35 van de luchthaven van Sevilla.


ACCOMMODATIE

Small (20m²) : Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Airco, televisie, telefoon, safe, minibar, gratis wifi, zithoek, koffie- en theefaciliteiten. Met zicht op het dorp en de omliggende straten, lateraal zicht op de rivier mits supplement.

Medium (24-32m²) : Gelijke faciliteiten, ruimer, zicht op de jachthaven mits supplement.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Seizoensgebonden zwembad en zonneterras, Grand Beach Club met bohemian barefoot luxury sfeer op ca. 5 minuten (gratis shuttle). Fietsverhuur meteen aan het hotel, meerdere golfterreinen in de omgeving. Ruim aanbod aan culturele en actieve excursies. Kleinschalige spa met verschillende behandelingen en massages. Uitstekend restaurant met een mix van regionale en internationale specialiteiten, tweede restaurant en cocktailbar in de Beach Club.

Grand House Algarve

Faro (FAO) Airport

Sevilla (SVQ) Airport