hanging gardens of bali

iconisch | romantiek | pool villa’s


LIGGING

Als een verborgen juweel midden in de mystieke jungle van Ubud, is dit unieke concepthotel omgeven door een schilderachtig regenwoud. Opgetrokken in lokale materialen en met een diepgeworteld respect voor de inheemse traditie, zijn de opmerkelijke privévilla’s een bestemming boordevol unieke herinneringen. Het iconische zwembad, één van de meest gefotografeerde van deze wereld, maakt het plaatje compleet. Op ca. 1u20 van de luchthaven van Denpasar.


ACCOMMODATIE

Riverside Villa (100m²) : Luxueuze villa met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Flatscreen-tv, airco, wifi, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Ruim terras met zithoek, buitendouche, plonszwembad en zicht op de omliggende jungle.

Panoramic Villa (100m²) : Gelijke faciliteiten, prachtig panoramisch uitzicht.

Andere villatypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Indrukwekkend overloopzwembad over de boomtoppen, zonneterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies zoals fietstochten, kooklessen en traditionele ceremonieën. Mooie ‘Spa by the River’ met verschillende traditionele behandelingen en massages. Uitstekend restaurant met lokale en internationale specialiteiten. Verschillende unieke private dining concepten.

Hanging Gardens of Bali

Denpasar (DPS) Airport