hermitage bay

kleinschalig | all inclusive | couleur locale 

LIGGING
Kan een naam nog passender zijn? Dit kleinschalig en typisch Caraïbisch ligt genesteld aan een klein zandweggetje op de heuvel aan een verborgen, zanderige baai waar de geur van de lokale frangipani de lucht vult. De houten huisjes gaan naadloos over in de weelderige groene tuinen en bieden een zoete afzondering, ingetogen luxe en een verlaten wit zandstrand. Op ca. 30 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Beachfront Suite (106 m²): Elegante suite met kingsize bed in koloniale stijl, badkamer met bad en / of buitendouche. iPod dock, airco, telefoon, minibar, safe en wifi. In eerste rij aan het strand.

Hillside Pool Suite (144 m²):  Gelijke faciliteiten, gelegen op de heuvelflank met prachtig zicht over de tuinen en zee.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN
Aangenaam zwembad met zonneterras, tropische tuin en prachtig wit zandstrand. Kleinschalig watersportcentrum met windsurfen, duiken en hobie cat meteen aan het hotel, eigen yoga en meditatiecentrum. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Kleinschalige spa met verschillende kuren en massages. Verzorgd restaurant met fusie tussen de Caraïbische en de Europese kijken.

 

Antigua (ANU) Airport

Hermitage Bay