’highlights of the emirates’

WERVELENDE SHOWS, SAFARI’S, MUSEA, TEA-TIMES,CRUISES.
IN BOETIEKHOTELLETJES OF KLASSIEKE LUXE.

EXPERIENCES                   

◆ Louvre en Ferrari World 
◆ La Perle show by Dragone
◆ Woestijnsafari met diner
◆ Dubai Marina Dhow cruis

Wil u tijdens uw strandverblijf het beste van Abu Dhabi en Dubai echt beleven dan hoeft u niet verder te zoeken. Dit korte circuit omvat alle hoogtepunten, terwijl u nog ruim de tijd heeft om van de zon, het strand en de luxe van uw hotel te genieten.

Dag 1:
Verwelkoming met fast track en Gold Classic service en privétransfer naar uw mooie Anantara Eastern Mangroves hotel (Deluxe versie: Emirates Palace). 

Dag 2: Abu Dhabi. Citytour en Ferrari World.
Rustig ontbijt en bezoek met uw gids aan de hoogtepunten van dit moderne Emiraat, inclusief de prachtige Grand Mosque. In de namiddag hebben we een ticket voor Warner Bros en een ‘quick pass ticket’ voor het blitse Ferrari World voorzien, gelegen naast het shoppingcenter waar u ’s avonds iets kan eten. Rond 20 u transfer naar uw hotel (B). 

Dag 3: Abu Dhabi. Het Louvre.
Ontbijt en bezoek aan het veelbesproken Louvre, inclusief tickets. Vrije namiddag om te genieten van de zon, het strand, het zwembad en alle luxe die uw hotel te bieden heeft (B).

Dag 4: Dubai. Woestijnsafari.
Vrije ochtend. Tegen de middag naar Dubai en intrek in het charmante Nikki Beach (Deluxe versie: O&O Royal Mirage). In de koelte van de namiddag per 4 wheel drive over de duinen en langs het sunsetpoint naar het woestijnkamp Bab Al Shams voor Arabisch diner in het Al Hadheera, met wervelende show. Late transfer naar uw hotel (B, D).

Dag 5: Dubai. Burj Khalifa, La Perle Dragone show.
Ontbijt en privé-stadsbezoek met vrije lunch in het grote shoppingcenter. Na de middag naar de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa, waar we een ‘Atmosphere Afternoon tea’  op de hoogste verdieping geregeld hebben, gevolgd door spectaculaire fonteinenshow aan de voet van de toren. Buffet diner in het Ewaan restaurant en privétransfer naar de wervelende La Perle show van Dragone, meteen met de betere Silver tickets. Late transfer naar uw hotel ( B, D).
Optie: Adembenemende ballonvaart over de woestijn bij zonsopgang. 375 € p.p.

Dag 6: Dubai. Tea at-the-Waldorf en dhow cruise.
Vrije voormiddag. In de namiddag naar het prachtige Waldorf Palm Jumeirah voor een zeer verzorgde Classic Afternoon tea in the Peackok Alley. Naar de beroemde Marina Mall en avondlijke dhow cruise. Late retourtransfert (B, D).
Optie: Helikoptervlucht van 15’ over Dubai, Burj Khalifa en Palm Island. Prijs: € 265 p.p

Dag 7: Dubai.
Vrije dag om te genieten van uw hotel. Transfer naar de luchthaven of strandverlenging (B).
Optie: voormiddag Meydan racetrack: de paarden, hun zwembad, parade-ring, jockey’s room. Enkel tijdens race- seizoen. Incl. ontbijt. Prijs: € 175 p.p.

BOETIEKHOTELS:
€ 4.359 p.p.
inclusief alle transfers, services, excursies en maaltijden (zonder dranken) zoals omschreven.

DELUXE HOTELS
€ 5.900 p.p. inclusief alle transfers, services, excursies en maaltijden (zonder dranken) zoals omschreven.

Nota: indien een bezoek niet mogelijk is (bv. moskee op vrijdag, het Louvre op maandag, Waldorf op zaterdag) wordt het programma herschikt