hotel de russie

exclusief | gastronomie | wereldklasse


LIGGING

Klassieke charme en kosmopolitische klasse ontmoeten elkaar tussen de Piazza del Popolo en de Spaanse Trappen. Dit favoriete adres van menig kunstenaar, dichter en schrijver, staat bekend om zijn uitzonderlijke comfort, stijlvolle omgeving, luxueuze kamers, uitzonderlijke rust, sublieme spa en verfijnde gastronomie. Op ca. 35 minuten van de luchthaven van Fiumicino, of op ca. 40 minuten van de luchthaven van Ciampino.


ACCOMMODATIE

Classic (30m²) : Lichte kamer met queen size bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, flatscreen-tv, telefoon, gratis wifi, safe en minibar. Zicht op de stad.

Deluxe (40m²) : Ruimer, met kingsize bed en zithoek. Zicht op de straten of de Piazzetta Valadier. Connecting kamers mogelijk op aanvraag.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtige tuin met meerdere terrassen en relax hoeken. Uitstekende centrale ligging in het hart van de stad. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Uitmuntende De Russie spa met zoutwater hydro-zwembad, hammam, sauna, verschillende behandelingen, kuren en massages. Gastronomisch restaurant met verfijnde Italiaanse specialiteiten.

Rome (FCO) Airport

Hotel De Russie