il borro

historie | charme | wine & dine

 

LIGGING
Ooit waren adelijke families als de Pazzi’s, de Medici, de Tornabuoni’s en de Savoia’s hier thuis, nu is dit prachtige domein omgetoverd tot een op en top luxeresort dat soberheid en elegantie uitstraalt. Gevormd door het bergriviertje ‘Il Borro’, ligt het gevleid tegen de heuvel als een authentiek middeleeuws dorp. Uit een uiterst respect voor de historie en het unieke karakter van deze regio, groeide dit hotel uit tot een oase aan rust met een fantastische keuken. Op ca. 30 minuten van Arezzo, op ca. 55 minuten van Firenze.   


ACCOMMODATIE

Superior (40m²): In landelijke stijl ingerichte kamer met kingsize of twin beds. Badkamer met douche. Flatscreen-tv, gratis wifi, minibar, airco, telefoon en safe. Gelegen op de eerste of tweede verdieping.  

Premium (55m²): Ruimere kamer met bad

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee zwembaden, één openlucht gelegen in het dorp, tweede seizoensgebonden in de nabije ‘Aie del Borro’. Fietsverhuur, tennis, yoga, fitness en 3-hole golf court aan het hotel. Kleine spa met hammam, overloopzwembad en hydromassagebad. Twee restaurants met focus op lokale keuken en traditionele gerechten.