interest based: ‘foodies’

Expo 2020 wordt een droom voor elke fijnproever! De ganse wereld voegt haar specialiteiten samen tot een wereldreis van smaken, de verschillende paviljoenen herbergen stuk voor stuk een schat aan culinaire rijkdom en authentieke gerechten. In een algemeen thema rond ’the Future of Food’, bundelt de expo de eeuwenoude traditie en technologische innovatie tot een modern geheel en een unieke blik achter de schermen van hoe gastronomie er in de komende jaren uit zal gaan zien. Met verschillende workshops, prachtige kookshows in ’the Realm’ en meerdere foodtrucks en kiosken, neemt de Expo elke gast op sleeptouw om naast de architectuur en pracht van de expo, ook dit aspect te ontdekken. 

Probeer de beste experimentele gastronomie
De experimentele gastronomie, gebaseerd op de Peruaanse superfoods, belooft de toekomst van de mensheid grondig te veranderen. Geniet van een ware zintuiglijke ervaring in één van de meest biodiverse landen ter wereld. De real-time beleving van de laatste Inca brug zorgt voor een totaalspektakel.

Ontdek de Turkmeense keuken
Plov, Manty, Kefir & Shashlyk, gerechten die ongetwijfeld niet meteen op uw wekelijkse menukaart staan. Het Turkmeense paviljoen, ontworpen met traditionele ‘Akhal Teke’ paarden, belooft een innovatie van de landbouwactiviteiten door middel van digitale gewassen die reageren op aanraking.

Camelicious ijsjes
Geniet van de levendige sfeer van de Expo tijdens een wandeling door de verschillende parken boordevol weelderig groen. En hoe dit beter te doen dan met een traditionele VAE specialiteit in de hand? Probeer een Camelicious ijsje, milkshake of ijskoffie, stuk voor stuk geproduceerd met lokale en duurzaam geproduceerde kamelenmelk.

1-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): €17
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

3-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €74
Jeugd (6-17 jaar): €37
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS:
General Admission
Volwassene: €100
Jeugd (6-17 jaar): €50
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

SEASON PASS:
General Admission
Volwassene: €172
Jeugd (6-17 jaar): €86
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis