‘island hopping’

mykonos, delos & santorini

Prijs vanaf: € 2.149
inclusief 5 overnachtingen in 2-pers. kamer in de vermelde hotels, ferry’s, cruise, excursies, transfers en privégids zoals omschreven.

Voor mogelijke seizoentoeslagen in de hotels: zie de hotelpagina’s

EXPERIENCES

◆ Tickets en privégids in het mythische Delos
◆ Ferry-tickets met business seats naar Santorini
◆ Catamaran zeilen rond Santorini met BBQ
◆ Vijf nachten in 5* luxehotels
◆ Mykonos en zijn Cycladische architectuur

Dag 1: Mykonos
Aankomst in Mykonos. Per taxi (max. 20 minuten en ca €20) naar uw het 5* Myconion Ambassador waar we twee nachten in een mooie Sea Breeze kamer met balkon reserveerden. Andere hotels mogelijk. Ontdek de iconische witgekalkte windmolens verspreid over het landschap, de goddelijke zandstranden, de unieke Cycladische architectuur, het kosmopolitisch nachtleven, de lokale lekkernijen en talloze gastronomische restaurants.

Dag 2: Delos cruise
Vandaag een heerlijke uitstap per ferry (we zorgen voor tickets) en met een lokale gids die u in Delos opwacht. Zo krijgt u een overzicht van het heilige eiland Delos, de geboorteplaats van Apollo, een van de belangrijkste mythologische, archeologische en historische sites in Griekenland. Delos had al 1000 jaar voordat Olympische Griekse mythologie het verbond met Apollo en Artemis een heilige status. Rest van de dag vrij en terugkeer per ferry naar Mykonos.

Dag 3: Mykonos – Santorini
Een prachtige cruise van bijna 4 uur langs Naxos, Paros en Sikinos brengt u naar Santorini. We zorgen voor tickets en gereserveerde business seats op de ferry die vertrekt tegen de middag en tegen half vier aanlegt. Neem en taxi naar het 5* Vedema hotel van slechts 46 kamers en villa’s. We reserveerden voor 3 nachten een ruime Dorian suite van 50m² met balkon en alle comfort. Andere hotels mogelijk.

Dag 4: Santorini
Santorini is een der meest romantische eilandjes in Griekenland, met helder azuurblauw water aan de rand van een massieve vulkaan midden de zee! Het grandioos uitzicht, de romantisch sfeer, de wilde landschappen en een mysterieuze uitstraling werken betoverend. Een elegant eiland dat de donkere vulkanische stranden perfect combineert met de witgekalkte huisjes. Een onvergetelijke zonsondergang aan de beroemde Caldera maakt Santorini tot een unieke romantische ervaring.

Dag 5: Santorini cruise
Transfer naar het haventje en heerlijke semi-privécruise met catamaran naar het Rode strand met indrukwekkend rode rotsformaties, een adembenemend uniek vulkanisch landschap. Verder naar het nabijgelegen White Beach met haar schitterend zeezicht dat je gewoon niet mag missen: zwart zand, grote grijze en witte kiezelstenen en gigantische witte rotsen vormen een bizarre setting. Maak een ontspannende duik en geniet van een korte zeiltocht naar de hete bronnen waar u heerlijk kan zwemmen. Bij zonsondergang zult u genieten van enkele traditionele delicatessen en lokale wijn! Transfert naar uw hotelletje.

Dag 6: Verlenging of terugkeer