le barthélemy hotel & spa 

hideway | kleinschalig | relax


LIGGING
Dit exclusieve luxehotel aan de rand van een rustige lagune, voelt als een waar stukje paradijs. Het lichte interieur, de ontspannen en authentieke sfeer van het eilandleven en de natuurlijke schoonheid van de omgeving zorgen voor een indrukwekkende oase van pure relaxatie op één van de mooiste plekjes van het eiland. Op ca. 10 minuten van de luchthaven.

 


ACCOMMODATIE
Le Barth: Jardin (57m²): Elegante kamer met kingsize bed, luxueuze badkamer met regendouche. Wifi, airco, soundsysteem, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met en zicht op de tuinen, zeezicht mits supplement.

Océan Lux: Piscine (57 m²):  Gelijke indeling en faciliteiten, ruimere kamer met vergroot terras, zeezicht en plonszwembad.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 6 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Aangenaam zwembad met zonneterras, mooi zandstrand. Watersporten zoals snorkelen, paddle board, kajak en waterfietsen meteen aan het hotel. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Ruime spa met kapper, fitness, verschillende kuren en massages. Uitstekend restaurant met moderne kijk op lokale klassiekers.

St. Barth (SBH) Airport

Le Barthélemy