’luxueuze combinatiereizen

discover true beauty

Als u dan toch zo ver vliegt is een combinatie tussen enkele eilanden aangewezen. Wij adviseren u om na een eerste nacht in Tahiti meteen twee nachten op het zustereiland Moorea door te brengen zodat u van de jetlag kan bekomen. Het hoogtepunt is zondermeer Bora Bora waar we vier nachten aanbevelen. Daarna is het aan uw persoonlijke voorkeur doorslaggevend: een rustig verblijf op het authentieke Taha’a, enkele dagen hideaway op het eiland van Marlon Brando of een cruise tussenin. Breng de laatste twee nachten door op Tahiti zodat u de reis in culturele schoonheid kan afsluiten en u uitgerust aan terugreis begint.

Alle combinaties zijn mogelijk, met de garantie van Odysseus dat ze langs de fijnste hotels lopen en u door de beste lokale engelbewaarder wordt geholpen waardoor u nooit echt alleen bent. Toch prettig die zekerheid.

Intercontinental Tahiti Resort *****

Weelderige tuinen, de pracht van de turquoise lagune en de oprijzende vulkanische pieken in de verte en een panoramisch uitzicht over Moorea, dat is de ronduit idyllische setting van dit ideale startpunt voor een ontdekking van Polynesië. Op slechts een tiental minuten van de stad, verwelkomt dit hotel zijn gasten met een fijne keuken, aangename kamers en een heerlijke Tiki Bar. Op ca. 5 minuten van de luchthaven van Papeete.

‘Les Marquises: Jacques Brel & Paul Gaugain’

Nogal wat reizigers willen ooit in hun leven naar de afgelegen droomeilanden van de verre Markiezen Archipel waar grote kunstenaars hun leven voltooiden. Een uitstekende mogelijkheid is een comfortabele superieure of deluxe cabine boeken voor de 13-daagse cruise van/tot Papeete met het vracht/cruiseschip Aranui V.