jumeirah mina a’salam

MADINAT JUMEIRAH HOTELS

JUMEIRAH AL QASR *****/*
Gebouwd als een royale zomerresidentie in een barokke, oosterse architectuur tussen Venetiaans geïnspireerde waterwegen. Ideaal voor families

JUMEIRAH DAR AL MASYAF *****/*
Het meest intieme en exclusieve hotel met 29 zomervilla’s van elk een 10-tal kamers en suites in chique Arabische stijl en 24-uur butlerservice.

JUMEIRAH AL NASEEM ******
Laagbouw hotel in een moderne en neutrale stijl. Naast de arabesken van de zusterhotels is dit een cool, eigentijds kader met blauw en turkoois als rustgevende kleuren.

 

LIGGING
Dit familievriendelijke strandresort vormt het centrum van het ruime Madinat Jumeirah hotelcomplex (zie onderaan). Het resort biedt 292 grote kamers in Arabische stijl. De 40 restaurants en 18 zwembaden van de vier hotels staan ter beschikking. Op 30 autominuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Deluxe room garden view (50 m²): kingsize bed, badkamer met aparte douche, multimedia, minibar, balkon of terras met tuinzicht. Toegang tot Premium Leisure Lounge of zeezicht mogelijk.

Deluxe family room (110 m²): 2 slaapkamers, ruime badkamer met aparte douche. Zeer geschikt voor families. Balkon met zeezicht.

Andere kamertypes op aanvraag.

 

FACILITEITEN
U kunt gebruik maken van alle 18 zwembaden en spectaculaire kinderzwembad. Talise spa met beauty behandelingen en massages met gratis sauna, stoombad en jacuzzi. Meer dan 40 uitstekende restaurants, bars en lounges met specialiteiten uit alle windstreken. Gratis toegang tot het Wild Wadi Waterpark en shuttle naar Emirates Mall.