‘mallorca’

het elegante eiland zoals u het nooit zag

Prijs vanaf: € 1.635 / persoon
Inclusief overnachtingen in 2-pers. kamer in het vermelde hotel, degustaties, transport, boottochtje, wandelingen en privégidsen zoals omschreven. 

Prijzen huurwagen zie blauwe pagina’s.

Voor mogelijke seizoentoeslagen in de hotels: zie de hotelpagina’s

EXPERIENCES

◆  Per Segway door de historische binnenstad
◆  Foodie-tour van 3 uur met expert-gids
◆  Privécruise van 4 uur met kapitein
◆  Degustatie in de Transmontana
◆  Vier nachten in 5* boetiekhotelletje

Dag 1: Palma de Mallorca
Vanop de luchthaven bent u per taxi (€ 25) of huurwagen meteen aan het oude haventje waar we voor 4 nachten een deluxe kamer met ontbijt hebben gereserveerd in het 5* boetiekhotelletje Calatrava, in een 19de-eeuws pand in het historisch centrum, dicht bij de zee, de kathedraal en het koninklijk paleis. Rest van de dag en avond vrij voor wandelingen langs het haventje en de stad.

Dag 2: Palma de Mallorca. Segway & foodies
Heerlijk ontbijt en bijzondere stadsverkenning, per Segway (!) met een privégids, door de oude binnenstad (2,5 u). Een unieke manier om een stad te bezoeken. U krijgt een korte uitleg, maar iedereen kan met een Segway rijden. 

Daarna verkent u met een expert-foodiegids de Santa Catalina en Olivar marktjes met degustatie van heerlijk klassieke delicatessen, lokale wijnen, Iberico ham, streekworsten en -kazen, tapas en drinks (3u). Vrije avond.

Dag 3: Mallorca. Private cruise
Na het ontbijt wacht u een 9m lang schip met kapitein voor een privécruise van 4 uur naar kleine baaien en verborgen strandjes, enkel per boot bereikbaar (Axopar, 9m, privétoilet). Palma zien vanop zee is een ongeëvenaarde ervaring. Namiddag vrij.

Dag 4: Mallorca. Degustatie in de bergen.
Ontbijt en met huurwagen (voor 1dag) of met gids en auto naar de mooie Transmontana bergen waar een bezoek geregeld hebben aan een familiewijngaard met uitstekende eco-vriendelijke wijnkwaliteit.

Bezoek de finca, de wijnkelder, de olijfoliepers en degusteer enkele fijne wijnen en oliën. Verken verder dit verlaten natuurgebied zoals de prachtige omgeving van Valdemossa en Deià.

Optie : kiest u voor het comfort van een auto/chauffeur dan hebben we een wandeling (4u) voorzien door het mooiste stukje van de glooiende heuvels, een extra wijn- en delicatessen degustatie en een typisch Mallorcaans diner, een “Pa amb oli”, met lokale specialiteiten.
Prijs : vanaf € 834 pp. Toeslag voor een dag van 8 u met chauffeur, auto en gids, schitterende wandeling met gids (2u) van Son Bleda naar Deià, wijn- en olie-degustatie met diner in Biniagual.

Dag 5: Mallorca. Vertrek of verlenging

Palma de Mallorca (PMI) Airport

Palma de Mallorca

Valdemossa

Deià