hotel peralada wine, spa & golf

golf | gastronomie | gerenoveerd


LIGGING

Omgeven door eindeloos groene wijnvelden, Middeleeuwse dorpjes en de authentieke charme van de Costa Brava, is dit recent gerenoveerde luxehotel slechts deel van een groter geheel. Met een 14e-eeuws kasteel waar één van de restaurants en het casino in werden ondergebracht, is het een modern en luxueus geheel in een historisch kader. De golfbaan en thematische wijn spa maken het plaatje compleet. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Girona, of op ca. 1u45 van de luchthaven van Barcelona.


ACCOMMODATIE

Standard (32m²) : Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Airco, telefoon, flatscreen-tv, gratis wifi, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten.

Superior (35m²) : Ruimer, met balkon of terras met zicht op het golfterrein en de tuinen.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Zwembad met zonneterras, prachtige tuinen. 18-hole golfterrein en 9-hole pitch & putt meteen aan het hotel, proshop en academy. Padelterrein meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Unieke ‘Wine Spa’ met fitness, binnenzwembad, sauna, hammam, jacuzzi, verschillende kuren en massages. Twee uitstekende restaurants:  ‘L’Olivera’ gelegen in het hotel zelf met creatieve en avant-garde keuken en het gastronomische ‘Castell Peralada’ met Michelin ster gelegen in het 14e-eeuwse kasteel. Meermaals bekroonde eigen wijn- en cavaproductie, proeverijen en degustaties op aanvraag. 

Het middeleeuwse Castell de Peralada vormt in de maanden juli en augustus het decor voor het fantastische Festival Castell Peralada. Het auditorium, gelegen in de tuinen van het Kasteelpark, vormt een prachtige locatie voor concerten tijdens de lange zomeravonden. In de kerk en het klooster worden daarentegen recitals, kamerconcerten en kleinschalige opera’s gehouden. De geschiedenis en de prestige van het festival is wereldwijd bekend omwille van het uitzonderlijke karakter van de omgeving waarin het plaatsvindt. Tijdens de twee zomermaanden, vormt het Castell dan ook het culturele en recreatieve hart van de Costa Brava. 

Meer info & het complete programma zijn te vinden via: 
https://www.festivalperalada.com/en/

Barcelona (BCN) Airport

Girona (GRO) Airport

Hotel Peralada Wine, Spa & Golf