pilgrimage village boutique resort & spa

kleinschalig| romantiek | authentiek


LIGGING
Ideaal gelegen op het rustige platteland nabij de oude keizerlijke hoofdstad, omringd door weelderige tuinen belichaamt dit resort de subtiele en unieke verbinding van gekoesterde traditionele stijl en Vietnamese moderne ‘art of living’. In een harmonie van rustgevende natuur en historische rijkdom, combineert het onversneden gastvrijheid met een verrijkend geheel. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Hué.


ACCOMMODATIE
Superior (35m²) : Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, televisie, safe, telefoon, minibar, wifi, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op het resort of de tuinen, zicht op het leliemeer mits supplement.

Honeymoon Pool Hut (110m²) : Gelijke faciliteiten, verdoken gelegen met verhoogd privacy gehalte. Eigen privé tuintje met plonszwembad omgeven door de tropische tuinen.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Drie zwembaden, waaronder één 48m lang relaxzwembad. Meerdere handicraft workshops in het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving met sterke duurzaamheidsfocus. Verzorgde spa met yoga, tai chi, chakra balancing, verschillende kuren en massages. Twee restaurants met Vietnamese fusion keuken en vernieuwende kijk op lokale specialiteiten.

PILGRIMAGE VILLAGE BOUTIQUE RESORT & SPA

Hué Airport