puente romano

familie | villa’s | gastronomie

 

LIGGING
Met een dorpsachtige uitstraling in plaats van de typische resortsfeer, is dit prachtige hotel een ideale mix tussen strand, vele faciliteiten en een uitstekende gastronomie. De zeer ruime kamers en suites zijn ondergebracht in Andalusische bungalows en met maar liefst twaalf restaurants, is dit dan ook een ideaal adres voor de ganse familie. Met het brede zandstrand, de vernieuwde beachclub en een ideale ligging op ca. 10 minuten van centrum Marbella antwoordt het aan de allerhoogste verwachtingen. Op ca. 40 minuten van de luchthaven van Malaga.


ACCOMMODATIE

Juniorsuite (55m²): Ruime suite met kingsize of twin beds. Badkamer met bad en douche. Airco, telefoon, tv, wifi, kluisje, minibar en balkon. Open plan woon- en slaapkamer.

Deluxe Juniorsuite (60m2): Gelijke indeling en faciliteiten. Zicht op de tuinen.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Drie zwembaden, verschillende zonneterrassen en subtropische tuin. Prachtige tennisclub met 10 banen. Verschillende 18-hole golfcourts in de omgeving. Six Senses Spa (500m2) met sauna, hammam, jacuzzi, thermaal circuit, verschillende kuren en behandelingen. Kleine huisdieren toegelaten. Veertien uitstekende restaurants met enkele gastronomische opties. 

Puente Romano

Malaga (AGP) Airport