’sani academies: opleidingen van het allerhoogste niveau’

De Sani Academies, een gerenommeerd  product waar de jonge Sani gasten op topniveau onvergetelijke avonturen beleven! Als luxe bestemming zorgde Sani voor academies van het allerhoogste niveau, stuk voor stuk geleid door experts in hun vakgebied. In een veilige omgeving leren en spelen de jongste gasten van het resort scherpen ze hun technische kennis en fysieke vaardigheden met hulp van hun idolen! 

Sani Tennis Academy by ‘Rafa Nadel Tennis Centre’

Ontwikkeld door de 20-voudig grand slam winnende tennislegende Rafael Nadal, is deze academy de uitgelezen kans om de tennisvaardigheden aan te scherpen. Of je nu op beginnersniveau instapt of reeds enige ervaring hebt, met de Rafa Nadal Academy keer je ongetwijfeld als een betere speler terug naar huis. Met de hulp van deskundige coaches, is de trainingsmethode volledig gebaseerd op de eigen ervaring van Nadal en is het programma sterk gericht op de technische, fysieke en ook de mentale elementen van toptennis.

PRIJSvanaf €360 / persoon
Duur: 5 Dagen (April – Oktober)
Uren training per week: 10u
Trainingsschema: 2u, steeds voormiddag Doel: Individuele totaaltraining
Trainer/Speler Ratio: 1/4
Niveau: Hoog 

TOTAL TENNIS:
Ervaring opdoen met spelers uit alle windstreken? Tijdens de Total Tennis Academy train je met kleine groepjes in gerichte sessies. De coaches delen de deelnemers in op basis van het startniveau om een zo correct en homogeen mogelijke groep samen te stellen alvorens aan de slag te gaan om het spelniveau te verbeteren aan de hand van groepstrainingen, individuele coachings en onderlinge partijtjes.

PRIJSvanaf €250 / persoon
Duur: 5 Dagen (April – Oktober)
Uren training per week: 7u30
Trainingsschema: 17h30 – 19h00
Doel: Gerichte ‘Movistar / Rafa’ training
Trainer/Speler Ratio: 1/3
Niveau: Medium 

LEARN TO COMPETE:
Uw niveau verhogen en specifiek toespitsten op competitietennis? Dit programma voor groepen zorgt voor een gerichte coaching aan de hand van een compleet puntensysteem waarbij authentieke tactische wedstrijdsituaties worden gecreëerd. Gedurende het programma werk je aan verschillende aspecten van het spel: aanval, de baseline verdedigen, het netspel, returns, … Werkpunten worden steeds intensief met de coaches besproken en geëvalueerd. Kortom, een intensief en gericht programma waar de nadruk op het competitieaspect ligt.

Sani Football Academy by ‘Chelsea FC Foundation’

Sani ‘Shoots to Score’ met een indrukwekkende football academy in samenwerking met de Chelsea FC Foundation. Onder de deskundige leiding van de kampioenen van de Premier League uit 2017, belooft deze academy een mooie traktatie te zijn voor de grootste voetbalfans. De Chelsea FC Foundation koos als motto ‘motivate, teach and inspire’ en die drie kernwaarden vormen dan ook het absolute credo binnen hun aanpak. De academy vormt dan ook een competitie op zich en biedt een uitstekend ontwikkelingsplan, een UEFA Approved Pitch en een prachtig clubhuis. Dit trainingskamp (5 dagen / week), belooft dan ook actief plezier voor kinderen van alle voetbalniveau onder het toeziend oog van deskundige begeleiders. Deze zullen motiveren, onderwijzen en inspireren terwijl ze de vaardigheden van de jeugdige deelnemers aanscherpen: van dribbelen tot schieten, maar ook vijf tegen vijf partijtjes.

PRIJZEN:
1 Dag: €95 / persoon
2 Dagen: €175 / persoon
3 Dagen: €210 / persoon
4 Dagen: €225 / persoon
5 Dagen: €240/ persoon
6 Dagen: €290 / persoon
7 Dagen: €330 / persoon
8 Dagen: €380 / persoon
9 Dagen: €400/ persoon
10 Dagen: €420 / persoon 

Duur: 5 Dagen / Week (April – Oktober)
Uren training per week: 20u
Trainingsschema: 09h30-11h30 + 17h00 – 19h00
Leeftijdsgroepen: 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar & 13-16 jaar
Doel: ‘Motivate, Teach & Inspire’
Trainer/Speler Ratio: 2/12
Niveau: Alle niveaus 

Deelnemers krijgen oaan de start van de academy een exclusieve Chelsea FC Foundation Kit met een rugzak, custom shirt, sokken en scheenbeschermers

‘bear grylls’ survival academy

De ‘Bear Grylls’ Survival Academy is een unieke kans om deskundige survivalvaardigheden aan te leren in de natuurlijke omgeving van het Sani Resort. Deelnemers aan dit exclusieve avontuur, worden gekatapulteerd naar scenario’s als ware ze Bear Grylls zelf in één van de legendarische afleveringen. Onder begeleiding van een zelfgekozen team van instructeurs, bouwen deelnemers schuilplaatsen, leren ze vuur maken, navigeren en seinen voor hulp, terwijl ze de natuurliefhebber in zich ontdekken.

PRIJSvanaf €40 / persoon / dag
Duur: 1 Dag (April – Oktober)
Duurtijd: +- 4u
Schema: 09h00 – 13h00
Trainer / Instructeur Ratio: 2/16 
Leeftijd: Vanaf 6 Jaar

FAMILY COURSE:
De ‘Family Course’ start met een kaart, waar de deelnemers het basiskamp moeten vinden om daar de instructeurs te ontmoeten. Op het basiskamp beginnen ze met ‘survival priorities’ zoals camouflagelessen en essentiële technieken. Na een korte instructie trekken de deelnemers op pad voor Bear’s overlevingstocht naar de redding, dwars door de Sani bossen, met een stop bij elke overlevingszone voor een extra uitdaging! 

PRIJSvanaf €40 / persoon / dag
Duur: 1 Dag (April – Oktober)
Duurtijd: +- 2u
Schema: 18h00 – 20h00
Trainer/Instructeur Ratio: 2/16
Leeftijd: 13-17 jaar

TEEN COURSE:
De ‘Teen Course’ begint met een ware overlevingstocht naar het basiskamp, waar de instructeurs zorgen voor een heuse uitdaging. Deze 6-daagse cursus biedt een dagelijks wisselende uitdaging, specifiek focussend op een ander aspect van survival. Maak vuur op het strand, leer speren maken, bouw mee aan een groot vlot, red de boot of navigeer door de Sani bossen bij zonsondergang. Afwisselend en steeds uitdagend! 

Sani Sailing Academy

Sani wil z’n jongste gasten de liefde voor het zeilen bijbrengen. Met deze Sailing Academy trekt het dan ook de nautische aandacht van haar gasten, maar ook van de lokale bewoners. De cursussen zijn gericht op jonge kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen zijn er gerichte programma’s. Ontworpen als een complete ‘introductie tot zeilen’, zijn de sessies gebaseerd op zowel kennis als vaardigheden. Het programma omvat dan ook trainingen op het droge naast de ervaringsgerichte oefeningen & vanzelfsprekend zijn ook de wedstrijdjes een hoogtepunt van de week. Om de lokale bevolking de liefde voor het zeilen bij te brengen, werd er zelfs een exclusief programma opgezet waar de deelnemers kennis maken met de lokale kinderen in een mix van zeilen, spelplezier en het authentieke Griekse leven. Een heuse uitwisseling op de manier die voor kinderen al eeuwenlang het beste werkt: door middel van sport en spel. 

PRIJZEN:
Op aanvraag, de sailing academy wordt volledig afgestemd op de noden van zijn / haar deelnemers. Een Academy volgen is mogelijk tussen mei en augustus en kan zowel op individuele – , familie – of groepsbasis. 

Sani Extreme Sports Academies

SANI SCUBA DIVING ACADEMY: 
Duikervaringen voor alle niveaus, dat beloven de Sani Scuba Diving Academies. Of u voor de eerste keer duikt, of een zeer ervaren duiker bent, het ‘Sea World Diving Centre’ biedt mogelijkheden voor iedereen. Met een professionele uitrusting en gecertifieerde PADI-instructeurs, is er een brede waaier aan mogelijkheden. Duik naar een scheepswrak of ga voor een gevorderde cursus zoals diepduiken, multilevel duiken, wrakduiken of zelfs nachtduiken! 

PRIJZEN: Op aanvraag
Het duikcentrum is weersgebonden geopend tussen April en Oktober. Cursussen worden na een ‘intake gesprek’ op maat samengesteld naar de ervaring van de deelnemers. 

SANI BIKE ACADEMY BY KTM:
Met een heus collectief van de allernieuwse fietsen,nodigt KTM u uit om deel te nemen aan de avontuurlijke rondritten, georganiseerde lessen of sessies van de Sani Bike Academy. Neem deel aan de unieke fietservaringen, ga op pad met de GoPro op de fiets gemonteerd of scheur over de gloednieuwe ‘Pump Track’, een uniek parcours waar zowel de beginnende rijder als de meest ervaren rijder nieuwe handigheden onder de knie krijgen. 

PRIJZEN: Op aanvraag
De KTM bikes zijn per uur, dag of week huurbaar met of zonder lessenpakket. Heuse begeleide tochten of fietspicknicks zijn eveneens mogelijk. 

SANI WATER SKI ACADEMY:
Gericht op het leveren van de hoogste kwaliteit en het aanbieden van training op het allerhoogste niveau, is de Sani Water Ski Academy bekroond met de officiële erkenning van de British Water Ski & Wakeboard (BWSW). Een waar kwaliteitslabel. Kies uit lespakketten van enkele uren, dagen of zelfs weken en behaal je doelstellingen op het water met behulpt van de allernieuwste technologie en coachingstechnieken die de sport kent. 

PRIJZEN: Op aanvraag
Met de Cutting Edge methode, wordt bepaald in welke categorie deelnemers hun doelstellingen dienen te plaatsen. Officiële certificaten van de Bronze / Silver & Gold categorie zijn mogelijk.