sikelia luxury hotel

design | kleinschalig | adults only


LIGGING
Ondergebracht in oude Dammusi-woningen, combineert dit hotel moeiteloos de strikte architectuur van een klassiek klooster met verfijnde eigentijdse elegantie. Sikelia is een synoniem voor exclusieve luxe, een plek om de vele contrasten van het eigenzinnige Pantelleria te ontdekken. De warme en persoonlijke service, de elegante en stijlvolle keuken, de prachtige Arabische tuin en de intens blauwe zee, zijn maar enkele van de vele troeven van dit karaktervolle hotel. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Pantelleria, vanuit Sicilië bereikbaar per ferry vanuit Trapani.


ACCOMMODATIE

Mini Suite (30m2): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met regendouche. Gratis wifi, airco, satelliet-tv, iPod dock, telefoon, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten.

Pantesche Suite (40m2): Ruimere kamer met apart lounge gedeelte.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Aangenaam zwembad met zonneterras, mooi zandstrand. Aanbod aan actieve excursies zals trekking, hiking en mountainbikes. Kleine spa met verschillende kuren en massages. Uitstekend restaurant met lokale specialiteiten en fusiegerechten. Samenwerking met lokale wijnmakerij, verschillende malen wijnproeverijen.

Pantelleria (PNL) Airport

Sikelia Luxury Hotel