sikelia luxury hotel

design | kleinschalig | adults only


LIGGING
Ondergebracht in oude Dammusi-woningen, combineert dit hotel moeiteloos de strikte architectuur van een klassiek klooster met verfijnde eigentijdse elegantie. Sikelia is een synoniem voor exclusieve luxe, een plek om de vele contrasten van het eigenzinnige Pantelleria te ontdekken. De warme en persoonlijke service, de elegante en stijlvolle keuken, de prachtige Arabische tuin en de intens blauwe zee, zijn maar enkele van de vele troeven van dit karaktervolle hotel. Slechts 20 minuten van de luchthaven van Pantelleria, vanuit Sicilië gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig, maar ook bereikbaar met de veerboot vanuit Trapani.


ACCOMMODATIE

Executive Suite (40-45m²): Deze prachtige, ruime suites zijn ontworpen met oog voor ontspanning. Gratis wifi, airco, satelliet-tv, iPod dock, telefoon, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten.

Master Suite (40-50m²): Gelijke faciliteiten. Binnen gezellige sfeer en buitenruimtes met intimiteit en uniek uitzicht op het intense landschap van dit ruige eiland. 

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Aanbod aan actieve excursies zals trekking, hiking en mountainbikes. Kleine spa met verschillende kuren en massages. Uitstekend restaurant met lokale specialiteiten en fusiegerechten. Samenwerking met lokale wijnmakerij, verschillende malen wijnproeverijen. Bij ons wijnlandgoed Coste Ghirlanda waar u kunt genieten van een magische sfeer in het midden van onze wijngaarden onder de Afrikaanse strerrenhemel.

Pantelleria (PNL) Airport

Sikelia Luxury Hotel