sofitel dubai the obelisk

centraal | elegant | wellness

LIGGING
In het hart van de stad springt dit indrukwekkende gebouw, versierd met gouden piramide en opgetrokken in de vorm van een obelisk, onmiddellijk in het oog. Geïnspireerd door de obelisk uit Luxor die de Parijse straten kleurt, herbergt het hotel die typische Franse ‘Art de Vivre’. Een aangename samensmelting van lokale gastvrijheid, een schitterende ligging en tijdloze elegantie. Op ca. 10 minuten van de luchthaven van Dubai, of op ca. 1u15 van de luchthaven van Abu Dhabi.


ACCOMMODATIE
Deluxe (44-49m²): Elegante kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, televisie, gratis wifi, bluetooth sound system, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op de stad.

Panoramic Suite (68-72m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbare slaap- en leefruimte. Prachtig panoramisch zicht over de stad.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.

FACILITEITEN
Aangenaam zwembad met zonneterras, zeer centrale ligging in het hart van de stad, op wandelafstand van de WAFI Mall. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde wellness met hammam, fitness, jacuzzi, verschillende kuren en massages. Twee uitstekende restaurants met Franse gastronomische en Japanse specialiteiten.

Wie Franse ‘Art de Vivre’ zegt, denkt automatisch aan Patisserie. In ‘Bijou’, de loungebar van het hotel, wordt dagelijks ‘Le Gouter’ ofwel de afternoon tea opgediend. Een unieke combinatie van smaken, opgediend in een exclusief juwelendoosje onder het toeziend oog van chef Romain.

Sofitel Dubai The Obelisk

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport