song saa private island

villa’s | hideaway | duurzaam


LIGGING

Een zorgeloos paradijs, een intieme ontsnapping boordevol romantiek, geïnspireerd door de omgeving. Een pasklare omschrijving die dit hotel zich met recht en reden geeft. Dit luxueuze eco-resort verspreid over enkele ongerepte eilanden, met prachtige villa’s verspreid over de jungle en de lagune, ademt duurzaamheid en een diepgeworteld respect voor de prachtige omgeving doordrenkt met de ziel van de lokale bevolking. Ongerept privéstrand, een hemelse spa en een indrukwekkend koraalrif vormen een zeer geslaagd geheel. Op ca. 1u15 per shuttle en speedboot van de luchthaven van Sihanoukville.


ACCOMMODATIE

1-Bedroom Jungle Villa (135m²) : Prachtige villa met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Minibar, flatscreen-tv, sound systeem, iPod dock, gratis wifi en safe. Genesteld in de groene jungle, ruim buitenterras met daybeds, loungegedeelte en privézwembad. Frontaal zeezicht mits supplement.

1-Bedroom Overwater Villa (135m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, op palen in zee gebouwd met uitzicht over de lagune.  

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi overloopzwembad met zonneterras. Watersportcentrum met kayakken, snorkelen en PADI duiken in het koraalrif. Ruim aanbod aan culturele excursies in de regio, waaronder het ontdekken van de ‘Sala Song Saa’, de organisatie die zich inzet voor de conservatie van de regio. Verzorgde spa met sauna, relaxruimte, verschillende kuren en behandelingen. Meditatie en yoga, persoonlijke programma’s en trainers mogelijk. Twee uitstekende restaurants met sterke focus op lokale keuken en ingrediënten uit eigen tuin.

Song Saa Private Island

Sihanoukville (KOS) Airport