’tenerife deluxe’

gastronomie en natuur

Prijs vanaf: € 1.349 / persoon
Inclusief overnachtingen in 2-pers. kamer in het vermelde hotel, degustaties, maaltijden, transport, boottochtjes, wandelingen, entreegelden en privégidsen zoals omschreven. 

Prijzen huurwagen zie blauwe pagina’s.

Voor mogelijke seizoentoeslagen in de hotels: zie de hotelpagina’s

EXPERIENCES

◆  Privéauto en -gids naar de top van de vulkaan
◆  Diner in een 2* Michelin restaurant
◆  Walvisobservatie met privé-motorjacht
◆  Sterrenkijken met expert en telescoop
◆  Vier nachten in een 6* luxehotel

Dag 1: Tenerife
Met uw huurwagen naar de westkust waar we voor 4 nachten een mooie kamer hebben gereserveerd in het luxueuze 6* Ritz-Carlton Abama hotel, midden een prachtig domein van 160 ha met golfbaan, 7 verwarmde zwembaden, een exclusief strand, 10 restaurants en een adembenemend zicht over de oceaan. U kan ook opteren voor een exclusieve Tagor villa, voorbehouden aan volwassenen.

Dag 2: Tenerife. Vulkaan en Michelin sterren
Na uw fijn ontbijt naar de top van de beroemde Teide vulkaan, nu Unesco werelderfgoed en met 3718m de hoogste berg van Spanje. We reserveerden een auto met chauffeur/gids zodat u maximaal van de fantastische panorama’s kan genieten, inclusief entreegelden voor het bezoekerscentrum en de kabelbaan naar 3.555m hoogte voor een onvergetelijk vergezicht. 

’s Avonds beleeft u een unieke gastronomische ervaring in het 2* Michelin restaurant in uw hotel, waar we een credit van € 100 per persoon voorzien hebben.

Dag 3: Tenerife.
Walvisspotten en sterrenkijken. Na een heerlijke nachtrust en ontbijt bent u klaar voor een walvisexpeditie. We voorzien een “Opera 33”privéjacht (11 m, 300 pk) met kapitein (3u) op zoek naar deze indrukwekkende dieren. Inclusief snorkelmateriaal, lokale hapjes, cava en softdrinks. Vrije namiddag. Later die avond naar het Teide nationale Park waar een expertgids de wonderen van de nebula’s, de galaxies, sterren en planeten zal tonen. Inclusief telescoop!

Dag 4: Tenerife. Wijn en cultuur
Na uw ontbijt naar San Cristobal de la Laguna waar een privégids u introduceert in de mooiste plekjes van dit door Unesco erkende werelderfgoed, inclusief degustatie van tapas en wijn. Vrije namiddag.
We raden u aan naar de prachtige vallei rond Orotave te rijden en te pauzeren aan het bedrijvige vissershaventje van Puerto de la Cruz.

Dag 5: Verlening in hotel van uw keuze of terugkeer

Tenerife (TFS) Airport

Teide

San Cristobal de la Laguna

Puerto de la Cruz