the danna langkawi

familie | relax | comfort


LIGGING

Dit luxueuze hotel aan de westkust van Langkawi, combineert hedendaagse chic met een koloniaal en mediterraan geïnspireerde stijl. Uitstekend gelegen aan een mooi en beschermd zandstrand, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de regio, ademt dit hotel service en warme gastvrijheid. De stijlvolle kamers voelen meteen als een warm welkom. Op ca. 15 minuten van de luchthaven van Langkawi.


ACCOMMODATIE

Merchant (60m²) : Verzorgde kamer met kingsize bed of twin bedden. Badkamer met bad en aparte regendouche. Flatscreen-tv, telefoon, safe, minibar; koffie- en theefaciliteiten. Balkon met zicht op de omliggende heuvels of de binnenplaats.

Grand Merchant (70m²) : Ruimere unit met zicht op de heuvels. 

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Drieledig overloopzwembad (grootste van het eiland), meerdere zonneterrassen. Ruim strand met ligbedden. Fiets- en kajakverhuur meteen aan hotel. Grote spa met verschillende kuren en massages. Kids Club (4-12 jaar), biljartkamer en Danna Fitness. Drie restaurants met Maleisische, Europees geïnspireerde en Italiaanse specialiteiten. Twee bars en aangename lounge.

The Danna Langkawi

Langkawi (LGK) Airport