the gritti palace, a luxury collection hotel, venice

iconisch | historisch | kunst

 

LIGGING
Uitkijkende over het beroemde Canal Grande, gaat de historie van dit voormalige adellijke paleis terug tot de 15e eeuw. De sfeer van de privéwoning werd behouden en wordt gecombineerd met een uitzonderlijke kunst en elegantie waar erfgoed en cultuur samengebracht worden tot een vernieuwende Venetiaanse stijl. Pure iconische verfijning! Op ca. 25 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Deluxe (22m²):
Gracieuze kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Telefoon, televisie, airco, wifi, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op de straten rond het hotel, zicht op de Santa Maria of Canal Grande mits supplement.

Patron Suite (40m²): Gelijke faciliteiten, ruime suitekamer met vergrote leefruimte. Gelegen in de hoeken, balkon met prachtig zicht op Canal Grande.

Andere kamertypes en suites op aanvraag


FACILITEITEN

Prachtige ligging langs Canal Grande, in het hart van de stad. Eigen ‘Epicurean School’, kookatelier met verschillende workshops. Uitgebreide spa met sauna, fitness, verschillende kuren en massages. Uitstekend ‘Club del Doge’ restaurant met romantisch terras en producten uit het groententuintje op het St. Erasmo eiland uit de lagune.

The Gritti Palace, A Luxury Collection Hotel, Venice

Venetië (VCE) Airport