’the magic of the seven emirates’

ALLE ZEVEN EMIRATEN IN ÉÉN SCHITTEREND CIRCUIT
BOETIEKHOTELLETJES OF KLASSIEKE LUXE

Achter Abu Dhabi en Dubai liggen nog vijf andere, weinig bezochte Emiraten die sterk van elkaar verschillen. Als u hun eigenzinnige karakter, hun mooiste kanten en hun geheimen wil leren kennen dan is dit uw kans.

Een evenwichtig circuit met alle hoogtepunten en toch voldoende vrijheid om van uw hotel te genieten.

Dag 1:
Verwelkoming met fast track en Gold Classic service en privétransfer het eigenzinnige Anantara Eastern Mangroves (of Emirates Palace in klassieke deluxe versie).

Dag 2: Abu Dhabi. Citytour en valkenhospitaal.
Na een rustig ontbijt met privégids naar de hoogtepunten van de stad, inclusief de mooie Grand Mosque. Na een buffetlunch naar het valkencentrum en -hospitaal

Voortzetting van het stadsbezoek. Fijn lokaal diner in het Al Dhafra restaurant en tegen 20u retourtransfert (B, L, D).

Dag 3: Abu Dhabi. Race rack F1, Louvre, Ferrari World.
Ontbijt en transfer naar het Yas Marina circuit waar de Grand Prix Formule 1 gereden wordt. Vandaag heeft u geen privégids nodig. Bezoek verder het ook architecturaal veelbesproken Louvre museum. Tickets worden voorzien. Dan opnieuw naar de snelle auto’s in het blitse Ferrari World. Late check-out uit uw hotel, avondtransfer naar Dubai en intrek in uw trendy Nikki Beach hotel (of O&O Royal Mirage in klassieke deluxe versie) (B).

Dag 4: Dubai. Citytour, Burj Khalifa en dhow cruise.
Vrije voormiddag om van uw hotel te genieten. Na de middag begeleid privébezoek aan de hoogtepunten van Dubai inclusief de hoogste toren ter wereld, de Burj

Khalifa. ’s Avonds heerlijk verkoelende dhow cruis vanuit de Dubai Marina met diner aan boord (B, D).

Dag 5: Dubai. Woestijnsafari.
In de koelte van de namiddag per 4 wheel drive over de duinen en langs het sunsetpoint naar het woestijnkamp Bab Al Shams voor uitstekend Arabisch gourmetdiner in Al Hadheera, met wervelende shows. Late transfer naar uw hotel (B, D).
Optie: spectaculaire 15‘ helikoptervlucht over The Palm, Burj Khalifa en The World Islands. Prijs 375 pp.

Dag 6: Dubai – Fujairah – Sharjah.
Ontbijt en ‘private experience’ via de ruwe, indrukwekkende Hajjar bergen naar de mooie stranden, het kleine museum, de oude moskee en het Fort van Fujairah aan de oostelijke kusten. Na een fijne lunch en misschien even zwemmen in de Golf van Oman retour naar het westen en intrek in een van de 53 luxe kamers van het gloednieuwe Al Bait hotelletje in het alcoholvrije Sharjah (B, L).

EXPERIENCES                   

◆ Bezoek alle 7 Emiraten 
◆ Valkenhospitaal in Abu Dhabi
◆ Louvre, Ferrarri World, F1 circuit
◆ Overnacht in 5 Emiraten

Dag 7: Sharjah – Ajman – Umm Al Quwain.
Ontbijt en halve dag bezoek met privégids aan Sharjah, het culturele centrum van de emiraten met de universiteit, de moskee, het Museum en de ‘Blue Souk’. Verder naar Ajman, het kleinste emiraat, met het mooie museum in het pas gerestaureerde Fort. Korte kennismaking met het dunbevolkte emiraat Umm Al Quwain, lunch en langs de panoramische vergezichten van de Corniche naar het mooie Oberoi hotelletje in het kleine Ajman (of Ajman Saray in klassieke deluxe versie) (B, L).

Dag 8: Ras Al Khaimah
In de late voormiddag naar het noordelijkste emiraat en intrek in een van de villa’s van het kleine Ritz Carlton Al Hamra Beach hotel (of Waldorf Astoria in klassieke deluxe versie). Na de middag privébezoek aan de stad

met het Marjan eiland, het Fort, de Moskee en het Museum dat eindigt in een lokaal restaurant voor een authentiek diner. ‘s Avonds terugkeer naar uw hotel (B, D).

Dag 9: Ras Al Khaimah. Bergpicknick.
In de late voormiddag naar de Jebel Al Jais berg, met 1934 m het hoogste punt van de Emiraten. Prachtig panorama over de weidse omgeving en picknick lunch. Een verkoelende ervaring. Na de middag terugkeer naar uw hotel om te genieten van de zon, de zee, het strand en van alle luxueuze faciliteiten (B, L).

Dag 10:
Transfer naar de luchthaven voor uw retourvlucht of verlenging in een van onze mooie strandhotels (B).

BOETIEKHOTELS
€ 7.702 p.p. inclusief alle transfers, services, excursies en maaltijden (zonder dranken) zoals omschreven.

KLASSIEKE DELUXE HOTELS
€ 8.357 p.p. inclusief alle transfers, services, excursies en maaltijden (zonder dranken) zoals omschreven.

Nota: indien een bezoek niet mogelijk is (bv. moskee op vrijdag, het Louvre op maandag) wordt het programma herschikt.

Voor mogelijke seizoentoeslagen in de hotels: zie de hotelpagina’s.