the mulia, mulia resort & villas

familie | exclusief | villa’s


LIGGING

Met een bevoorrechte locatie langs een rustig wit zandstrand in Nusa Dua, is deze exclusieve fusie tussen absolute luxe, uitmuntende service en de gekende Balinese warmte. Het gehele complex bestaat uit drie delen: The Mulia met luxueuze suites aan de rand van het strand, Mulia Resort met luxueuze kamers, eindeloze faciliteiten en de prachtige Mulia Villa’s tot en met zes slaapkamers. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Denpasar.


ACCOMMODATIE

Mulia Resort: Grandeur (57m²) : Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en aparte douche. Airco, telefoon, flatscreen-tv, minibar, safe, terras of balkon. Centraal gelegen in het resort.

Mulia Villa’s: One Bedroom Villa Garden View (505m²) : Prachtige villa met kingsize bed, badkamer met jacuzzi bad, aparte douche en extra buitendouche. Ruim terras met hydrotherapeutisch privézwembad. Standaard met zicht op de tuinen, zicht op zee mits supplement.

Andere kamertypes, suites (The Mulia, All Suites) en villa’s (Mulia Villa’s) op aanvraag.


FACILITEITEN

Oceanfront zwembad in het The Mulia Suites gedeelte, tweede zwembad bij de Mulia Villa’s, verschillende zwembaden waaronder een kinderzwembad met glijbanen verspreid doorheen het resort. Tennisterrein, snorkelen en kano meteen aan het hotel, groot watersportcentrum op ca. 15 minuten, 18-hole golf op ca. 5 minuten. Prachtige (3.000m2) spa met sauna, ijskamer, fitness, schoonheidssalon, outdoor Spa hydrotherapie zwembad,  sauna, verschillende kuren en massages. Kidsclub (3-8 jaar). Zes restaurants met lokale en internationale specialiteiten in The Mulia Resort, dining room en lounge in de andere delen.

The Mulia, Mulia Resort & Villa's

Denpasar (DPS) Airport