the standard, bangkok mahanakhon

gloednieuw | design | locatie


LIGGING
In de zomer van 2022 opent The Standard zijn hotel in één van de hoogste gebouwen en meest levendige buurten van de stad. Met de geest van innovatie en onconventioneel design in het achterhoofd, is deze dynamische hotspot met indrukwekkend rooftopzwembad één van de nieuwe absolute toplocaties van de stad. Op 40 minuten van de internationale luchthaven.

 ACCOMMODATIE
The Standard King (40m²): Comfortabele kamer met kingsize bed, badkamer met bad en regendouche. Minibar, Bang & Olufsen bluetooth speaker, Nespresso Machine, comfortabele sofa, airco en wifi. Kamerhoge ramen met mooi stadszicht. 

Corner King (56m²): Gelijke indeling en faciliteiten, ruimere kamer gelegen in de hoeken van het hotel. Ruimer stadszicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Aangenaam verborgen zwembad met zicht op de stad, tweede jacuzzizwembad, beide met loungeterras en indrukwekkende stadszichten. Uitstekende ligging in het hart van de stad op wandelafstand van Lumphini Park, the Royal Bangkok Sports Club, de Chao Praya rivier en meerdere metrostations. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Sparuimte met fitness, verschillende kuren en massages. Zes moderne restaurants met specialiteiten uit alle windstreken, waaronder het exclusieve Ojo met Mexicaanse keuken en The Standard Grill met typische New York atmosfeer. 

Bangkok Don Mueang (DMK) Airport

Bangkok (BKK) Airport

The Standard, Bangkok Mahanakhon