the standard, bangkok mahanakhon

gloednieuw | design | locatie


LIGGING
In de zomer van 2022 opende The Standard, Bangkok Mahanakhon in één van de hoogste gebouwen en meest levendige buurten van de stad. Met de geest van innovatie en onconventioneel design in het achterhoofd, is deze dynamische hotspot met indrukwekkend rooftopzwembad één van de nieuwe absolute toplocaties van de stad. Op slechts 40 minuten van de internationale luchthaven.

 ACCOMMODATIE
Standard King (40m²): Comfortabele kamer met kingsize bed, badkamer met bad en regendouche. Minibar, Bang & Olufsen bluetooth speaker, Nespresso Machine, comfortabele sofa, airco en wifi. Kamerhoge ramen met mooi stadszicht.

Corner King (56m²): Gelijke indeling en faciliteiten, ruimere kamer gelegen in de hoeken van het hotel. Dynamischer stadszicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Aangenaam verborgen zwembad en tweede jacuzzizwembad, beide met loungeterras en indrukwekkende stadszichten. Uitstekende ligging in het hart van de stad bij Skytrain Station, kortbij Lumphini Prak, Old Town en de Chao Praya River. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Fitness 24/7 geopend met de meest moderne toestellen. Zes moderne restaurants met specialiteiten uit alle windstreken, waaronder het exclusieve Ojo met Mexicaanse keuken, Mott 32 met innovatieve Kantonese keuken en The Standard Grill, een Amerikaans steakhouse.

Bangkok Don Mueang (DMK) Airport

Bangkok (BKK) Airport

The Standard, Bangkok Mahanakhon