visitor based: ‘expo couples’

Ga samen met je partner op pad voor een reis rond de wereld! Maak samen herinneringen voor het leven op Expo 2020. Of u nu een avontuurlijk, romantisch, nieuwsgierig of ’thrill seeking’, koppel bent, de expo biedt een ganse wereld aan ervaringen gebundeld op één plek. Ontdek de innovaties, culturen, geschiedenis en de keukens van alle paviljoenen. Een voor één openen de landen hun deuren en bieden ze een onvergetelijke ervaring. Ga op pad voor een ontdekking langs landen waar u nooit bij had stilgestaan en ontdek hoe u en uw partner samen de wereld van morgen mee kleur kunnen geven en hoe de technologie ook uw alledaagse leven mee vorm zal geven. 

Bezoek het wierookpaviljoen
Volg de oude wierookroute in het prachtige paviljoen van Oman. Ontdek hoe een product als wierook heeft bijgedragen aand de vooruitgang van het land op het gebied van transport, kennis, productie en duurzaamheid en exploratie. Dit alles terwijl u geniet van de authentieke Omanese keuken.

Ga op trektocht naar de gorillas
Het Oeganda paviljoen katapulteert haar gasten naar het Afrikaanse continent! Krijg een adrenalinestoot met wildwater raften op de Nijl, of dompel jezelf onder in de Virtual Reality en ga op trektocht in de thuis van de berggorilla’s terwijl u 11% van alle vogelsoorten van onze wereld ontdekt op één plek. 

Ontdek de Spaanse geschiedenis en keuken
Van historische innovatie en avontuur tot biodiversiteit en zelfs orgaantransplantaties, het Spanje paviljoen biedt een gevarieerde ervaring gebracht in de sfeer van de typische stadspleintjes. Ga op een romantische culinaire reis in het fine dining restaurant en ontspan op het mooie ‘Chill Out Terrace’. 

Ontdek de gastronomie van de toekomst
Wil u uw bezoek aan de expo echt onvergetelijk te maken, sluit uw bezoek dan af met de culinaire tocht ’the Future of Food’. Dit volledig meeslepende en ervaringsgerichte concept combineert technologie, entertainment, lasers en kunstmatige mist met verrukkelijke gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens de areogel meringues! 

Proef de sfeer van het nieuwe Cuba
Treed binnen in een levendig tafereel in de straten van Havana. Het Cuba paviljoen biedt onder het ritme van de Cubaanse muziek een blik op het ‘nieuwe Cuba’ achter de gevels van het ‘oude Cuba’. Ontdek de biotechnologiesector, hernieuwbare energieën, duurzaamheidsprojecten en het grote aanbod aan ecotoerisme. 

Geniet van het levendige entertainment
Geniet van de magie van het expo-terrein terwijl u op weg gaat naar uw volgende halte. De openbare ruimtes werden zo ingericht dat u onderweg kan kijken naar jongleurs, pop-up theaters en live optredens. Kom tot rust in een van de vele schaduwrijke zitjes terwijl u geniet van de optredens van ’s werelds talenten. 

1-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): €17
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

3-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €74
Jeugd (6-17 jaar): €37
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS:
General Admission
Volwassene: €100
Jeugd (6-17 jaar): €50
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

SEASON PASS:
General Admission
Volwassene: €172
Jeugd (6-17 jaar): €86
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis