visitor based: ‘expo essentials’

Bezoek de wereld op één plek! Uw reis door de expo brengt u naar uw favoriete landen en brengt u ongetwijfeld ook naar landen waar u nog nooit bij had stilgestaan. Ontdek de eigenheid van elk land, de technologische innovaties en de virtual & augmented reality experiences. Dit terwijl ook uw smaakpapillen de wereld ontdekken. Proef van een samenvloeiing van de internationale keuken en de lokale specialiteiten die elk paviljoen aanbiedt. En geniet daarnaast van dagelijks live entertainment van het allerhoogste niveau. Artiesten van over de ganse wereld en uit alle strekkingen werden uitgenodigd om op de Expo hun unieke werken tentoon te stellen!

Reis door de tijd in het ‘Mobility Pavillion’
Begin uw dag op het grootste liftplatform ter wereld in het ‘House of Wisdom’ met het negende Eeuwse Baghdad als thema. Ontdek de negen meter hoge historische reuzenbeelden rond mobiliteit, leer hoe mensen, goederen en ideëen zich verplaatsen in een tijdreis van oude ontdekkingen tot kunstmatige intelligentie.  

Verken de AI & menselijke interacties
Ontdek de toonaangevende Britse innovatie expertise in sectoren als artificiële intelligentie, machinaal leren en de ruimtevaart. Geïnspireerd door Stephen Hawking, ontworpen door Es Devlin en aangedreven door AI, voegt dit paviljoen menselijke creativiteit en technologie samen tot één geheel. 

Treed binnen in de Thaise high tech wereld
Ervaar de warme Thaise gastvrijheid, innovatie en flora. Het paviljoen werd aan de buitenkant bedekt door een gordijn van meer dan vijfhonderd geweven kunstbloemen. Binnenin presenteert Thailand haar digitale innovatie en technologische nieuwigheden in transport, logiestiek, digitale connectiviteit en persoonlijke mobiliteit.

Luister naar een ‘Beethoven Robo Band’
Met ‘cutting edge technology devices’ wordt u door het Duitse paviljoen geloodst en kan u luisteren naar een volledig uit robots bestaande band die enkele bekende Beethoven composities zal spelen. Maak daarnaast ook een ritje in ’s wereld eerste lift zonder kabels, volledig aangedreven door magnetische technologie! 

Praat met buitenaardse wezens
Wees getuige van ’s wereld grootste radiosatelliet die signalen van buitenaards leven kan detecteren. Het Chinese 5.000 jaren paviljoen bundelt eeuwen van vooruitgang, waaronder de uitvinding van het papier en het kompas en biedt daarnaast een blik op de toekomst van 5G-technologie in een unieke 5G-tijd en ruimtetunnel. 

Bekijk één van de verbluffende 360-graden shows
Trek naar de iconische Al Wasl Dome, een architectonisch wonder dat de de drie thematische districten verbindt in een unieke show. Bekijk de spectaculaire projecties en voorstellingen op het enorme doek van de prachtige en unieke koepel, ’s werelds grootste en modernste 360 graden projectiescherm!

1-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): €17
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

3-DAY TICKET:
General Admission
Volwassene: €74
Jeugd (6-17 jaar): €37
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS:
General Admission
Volwassene: €100
Jeugd (6-17 jaar): €50
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

SEASON PASS:
General Admission
Volwassene: €172
Jeugd (6-17 jaar): €86
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis