w abu dhabi – yas island

design | iconisch | trendy

LIGGING
Weinig hotels op deze wereld met zo een iconische ligging als het prachtige W Abu Dhabi. Met haar baanbrekende architectuur en indrukwekkend design, is dit levendige circuit gebouwd naast en over het Yas Circuit. De aangename kamers met zicht op het circuit of de jachthaven, de unieke restaurants, de trendy bars en mooie spa zorgen voor een geslaagd geheel op een onvergetelijke locatie. Op ca. 10 minuten van de luchthaven van Abu Dhabi, of op ca. 1u15 van de luchthaven van Dubai. 


ACCOMMODATIE
Wonderful (54m²) : Trendy kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en aparte douche. Telefoon, flatscreen-tv, airco, gratis wifi, safe en minibar. Balkon met zicht op het circuit. Zicht op de jachthaven mits supplement.

One Bedroom Fantastic Suite (102m²) : Prachtige suite met aparte slaap- en leefruimte. Schitterend gelegen met zicht op het circuit en de jachthaven.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee rooftop zwembaden, meerdere zonneterrassen, zandstrand (gratis shuttle) op ca. 5 minuten). Bootverhuur meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde spa met fitness, hammam, sauna, verschillende kuren en massages. Zes restaurants, bars en lounges met internationale specialiteiten waaronder het trendy ‘WET Deck’ voorbehouden voor enkel volwassenen. 

W Abu Dhabi - Yas Island

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport